Hopp til innhold
Forside / Barn og unge / 50 kroner i kontingent ut året
Støtt oss

50 kroner i kontingent ut året


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 29.09.2017 / Oppdatert: 29.09.2017


Hva får du for 50 kroner? Normalt får du ikke mye, men nå har du en unik mulighet til å få masse for 50-lappen din. For den lille summen kan du nemlig bli medlem av Norsk Revmatikerforbund ut året! Tilbudet gjelder fra 1. oktober.

Har du et ønske om å bli medlem, eller kjenner noen som kunne trengt et medlemskap, har du nå en unik mulighet. For bare 50 kroner kan du bli medlem ut året!! Det er en fantastisk anledning til å teste om medlemskap er noe for deg. Vi lover at du ikke blir skuffet! Vi er en av landets største pasientorganisasjoner, og tar folkehelse og enkeltmennesket på alvor. Vi er her og arbeider for at du skal få en bedre hverdag!

Sammen er vi sterkere

Det er mange fordeler med å være medlem i Norsk Revmatikerforbund. Du er en del av et fellesskap med hele 33 000 andre som er i samme situasjon som deg! Sammen er vi sterkere, og jo flere medlemmer vi er, jo større påvirkningskraft har vi. NRF arbeider blant annet mot beslutningstagere og opinion for en bedre hverdag for landets revmatikere, muskel- og skjelettsyke. Ditt medlemskap vil være med å telle i den store sammenhengen!

Viktige medlemsfordeler

Mange medlemmer forteller at de opplever dette som NRFs viktigste medlemsfordeler:

 • Deltakelse i lokallag eller diagnosegrupper
 • Informasjon om diagnosen og behandlingsmuligheter
 • Siste nytt innen forskning og behandling
 • Solidariteten ved å stå sammen, og la NRF være talerøret mot myndighetene og fremme medlemmenes saker
 • NRFs kurs – og treningstilbud nasjonalt og lokalt
 • Noen å snakke med! NRFs hjelpetelefon og likepersonstjeneste lokalt. 

Trening og R-magasinet

Når du er medlem i Norsk Revmatikerforbund, kan du delta på lokale treningstilbud i et av våre 220 lokallag. Som medlem blir du tilknyttet lokallaget som er nærmest der du bor. Visste du at vi hver uke tilbyr trening i varmtvann hundrevis av steder over hele landet? Andre aktiviteter vi arrangerer er blant annet trening i sal, friluftsliv og stavgang. Her på revmatiker.no kan du klikke deg inn på ditt fylke og videre til ditt lokallag for å se hvilke aktiviteter som tilbys der du bor!

Som medlem av NRF får du vårt medlemsmagasin i postkassen fire ganger i året. Magasinet tar for seg ulike sider av det å leve med revmatisme, muskel- og skjelettplager. Du finner relevant forskning, diagnoseinformasjon, portretter, featurestoff og informasjon om medisiner og kosthold.

Økonomiske rabattavtaler

Som medlem i Norsk Revmatikerforbund har du en rekke økonomiske rabattavtaler på relevante produkter. Du finner alle her.

Noen av fordelene er:

 • 10 % rabatt ved innmelding i SATS Elixia
 • Rabatt på enkelte produkter hos Vitus apotek.
 • Tilgang til NRFs behandlingssenter Reuma-Sol i Spania
 • Garantert billig strøm fra NorgesEnergi
 • Gunstige hotelltilbud på Scandic, Choice og Thon hotell.

Meld deg inn i dag ved å klikke deg inn her