Hopp til innhold
Forside / nyheter / 7 millioner kroner i prosjektstøtte
Støtt oss

7 millioner kroner i prosjektstøtte


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 23.12.2016 / Oppdatert: 21.12.2016


2016 har vært et år med store endringer i ExtraStiftelsen. Norsk Revmatikerforbund er fortsatt en sentral mottager av midler fra stiftelsen, og i år har vi fått over 7 millioner til små og store prosjekter.

ExtraStiftelsen er en viktig finansieringskilde til prosjekter i NRF. 2016 er intet unntak og vi har fått uvurderlige prosjektmidler til alt fra små lokale prosjekter i våre lokallag til større forskningsprosjekter på revmatiske diagnoser.

Mange nye prosjekter

Til tross for mindre tildeling i år grunnet omlegging, har NRF fått støtte til mange spennende prosjekter. Totalt har vi fått til 58 prosjekter via ExtraExpress, to nye forskningsprosjekter og tre nye helseprosjekter. I tillegg kommer det videreføring av pågående prosjekter både innen forskning og helse.

Vi er godt fornøyd med prosjektaktiviteten, sier generalsekretær i NRF Tone Granaas. For disse midlene får vi til masse aktivitet og engasjement over hele landet.

Forebygging og rehabilitering har blitt til ”helse”

En av de største endringene er sammenslåing av virksomhetsområdene forebygging og rehabilitering, til helse. Det gjør det enklere for prosjektledere å skrive søknader siden det nå ikke er nødvendig å tenker på om prosjektet skal inn under rehabilitering eller forebygging. Fra neste år er det mulig å søke helsemidler to ganger i året. Det samme gjelder for ExtraExpress og datoene for disse to er sammenfallende. Forskningsmidlene blir utlyst en gang per år.

Vil du søke midler?

Det er mange muligheter å søke midler gjennom ExtraStiftelsen. NRF er alltid interessert i å komme i kontakt med de som har en god ide de ønsker å gjennomføre. Dersom du sitter med en god ide du har lyst å diskutere og få råd til hvordan du kan gjennomføre, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Mer om prosjekt finner du her.