Hopp til innhold
Støtt oss

Varmeyoga


Skrevet av: Hordaland / Publisert: 01.01.1970 / Oppdatert: 01.02.2017

Postet i: Bergen Bekhterevforening / Aktivitet: For medlemmer lokallag, Mosjon/trening


Bli med og prøv varmeyoga

Innføring i varmeyoga for Bergen Bekhterevforening

 

  • Tid: lørdag 19. november kl. 13.00 – 16.00.
  • Sted: O. J. Brochs gate 16 C, i gangavstand fra busstopp på Møhlenpris.
  • Instruktør fra Hot Yoga Bergen gir en teoretisk innføring i Bikram yoga og Yin yoga og vi får instruksjon i yogaøvelser i 90 minutter.
  • Det er en egenandel på kr 50 for å delta. Yogamatte og håndkle er inkludert.

 

Påmelding: Sendes på epost til bergenbekh.ho@revmatiker.org eller på SMS/tlf. til Lill Due 934 20 572. Det er kun plass til 20 deltakere, så førstemann til mølla får delta.

Bikram Yoga er en yogaform bestående av 26 øvelser og 2 pusteøvelser. Økten styrker og strekker alle kroppens 600+ muskler og har som mål å styrke vitale organer som lunger, hjerte og ryggsøyle.

Yin Yoga er dyp avslapning og intenst strekking på samme tid. Formålet er å gi slipp på spenninger og åpne opp for mer fleksibilitet i rygg, hofter og armer og motvirke stivhet.

Regelmessig yoga praksis forbedrer kroppsholdningen og ryggsøylens fleksibilitet, balanse og styrke. Mer informasjon finner du på nettsiden http://bikramyogabergen.no

 

Det er en fordel å drikke små mengder vann før trening pga. oppvarmet rom. Ta med lett treningstøy. Det er garderobe og dusj i lokalene.

Innføring i varmeyoga er en del av prosjektet «Variert Bekhterev trening» som Bergen Bekhterevforening har fått penger til fra ExtraStiftelsen.

Yoga er god trening for både menn og kvinner. Kommer du?