Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Frisklivsagentkurs – Samling
Støtt oss

Frisklivsagentkurs – Samling


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 01.01.1970 / Oppdatert: 13.09.2018

Postet i: Nasjonalt / Aktivitet: For nøkkelpersoner og entusiaster


Endelig arrangeres kurs for deg som ønsker å bli Frisklivsagent!

Har du deltatt på Sykt AKTIV kurs og har lyst til å ta skrittet videre? Som Frisklivsagent får du mulighet til å inspirere og motivere andre, samtidig som du får verktøy og oppfølging som du kan bruke selv.

Er du allerede er aktiv frisklivsagent, men trenger en oppfriskning? Vi samler de eksisterende frisklivsagentene fra tidligere kurs og sammen med de nye skal ha et kursopphold med ny læring og oppfriskning

Det er Frisklivsagentene som gjennomfører de populære Sykt AKTIV kursene i Norsk Revmatikerforbund. Per i dag har vi aktive Frisklivsagenter i 13 fylker, men det savnes Frisklivsagenter mange steder, og det er flere som har etterspurt dette kurset.

Dersom du selv liker å trene, er opptatt av å finne balanse mellom aktivitet og hvile, og er bevisst på å bruke positive mestringsstrategier, er du et forbilde som kan hjelpe andre. Da ønsker vi å rekruttere deg som Frisklivsagent! Med grunnkurs som Frisklivsagent lærer du å hjelpe andre som vil vite hvordan de kan mestre livet med kronisk sykdom og fortsatt ha et aktivt liv.

Hvor og når?

  • Tid: 5. oktober kl 16.00 og avsluttes 7.oktober kl 15.00
  • Sted:  Thon Hotell, Oslo Airport (Gardermoen)

Praktisk informasjon

  • Kursavgift/Egenandel:Egenandel: Kr 3200,-. Prisen inkluderer reise til/fra hjemsted, hotellrom med helpensjon 2 netter, kursmateriell, forelesninger, samt forfriskninger under kurset. Egenandelen dekkes selv, men du kan søke fylkeslaget ditt om å få den dekket.
  • Kursansvarlig: Ole-Martin Wold ow@revmatiker.no og Anna Fryxelius.
  • Kurshelgen gjennomføres på Thon Hotell, Oslo Airport (Gardermoen). For de som ønsker å ta egen bil, dekkes kilometergodtgjørelse med sats 3,50 per km. Hvis dere flyr eller tar tog så går det shuttlebuss transport fra Gardermoen til hotellet mellom 06-23 hver dag.

Vil du delta?