Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Helgekurs Sykt Aktiv
Støtt oss

Helgekurs Sykt Aktiv


Skrevet av: Hedmark / Publisert: 06.10.2023 / Oppdatert: 25.09.2023

Postet i: Hedmark / Aktivitet: Åpent og for alle, For medlemmer lokallag


 

Lever du med revmatisk sykdom eller muskel- og skjelettplager?

Er du mellom 20-55 år?

Ønsker du en mer AKTIV HVERDAG?

Bli med på Sykt Aktiv-kurs 6.-8. oktober 2023 på Scandic Hamar

 

Sykt Aktiv er et mestringskurs for deg mellom 25-55 år som ønsker å leve et aktivt og friskfokusert liv. Kurset er rettet mot personer med revmatisk sykdom og/eller muskel- og skjelettplager. Kurset vil gi deg en innføring i verktøy og metoder som kan bidra til en bedre mestring av dine helseutfordringer. Aktuelle fokus er blant annet å finne balansen mellom dine behov og utfordringer, og krav og forventninger fra omverdenen, samt fysisk aktivitet og trening.

Kurset vil hjelpe deg å balansere dine egne behov fra omverdenen. Du vil møte andre som er i samme situasjon og få hente kraft og inspirasjon gjennom andres erfaringer.

Kursleder er frisklivsagenter Stine Wasenius Dahl og Gunn-Elin Bakke fra NRF Hedmark, som selv har erfaring med å leve med revmatisk sykdom og muskel og skjelettplager.

Kurset holdes på Scandic Hamar fra fredag 6. oktober kl.16.30 og avsluttes med lunsj søndag 8. oktober kl.14.00.

Kursavgift for kr. 1200.- inkl. kursmateriell, overnatting i enkeltrom og fullpensjon hele helgen for medlemmer av NRF. For ikke-medlemmer av NRF er prisen kr. 2500.-

Påmelding er bindende og gjøres innen 16.september HER

Begrenset antall plasser. Etter at påmeldingsfrist er ute, er det fortsatt mulig å ta kontakt med oss på hedmark@revmatiker.no, for å høre om ledighet/avbestillinger.

Program sendes deltakerne før kurset.

Lurer du på noe, kan du ta kontakt med Stine Wasenius Dahl på tlf.45463180.