Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Mat som medisin
Støtt oss

Mat som medisin


Skrevet av: tonsbergogomegn.vf@revmatiker.org / Publisert: 19.09.2022 / Oppdatert: 23.08.2022

Postet i: Tønsberg og Færder revmatikerforening / Aktivitet: Åpent og for alle, Medisinsk, Diagnose, Forskning


Tønsberg og Færder revmatikerforening inviterer til kurset «Mat som medisin» denne høsten!

 

Vi har vært så heldige å samarbeide med Lillian Eriksen- Matforhelsa, for å kunne tilby kurset «Mat som medisin» til våre medlemmer!

I kurset vil Lillian, som selv er revmatiker, gi oss innspill og forslag om hvordan du med små endringer og enkle tilpasninger kan gjøre at magen føles bedre, betennelser ikke er like aktive og energien øker. Lillian mener at «Mat skal være godt, enkelt å lage og på en slik måte at alle i familien kan spise samme maten. Dette er ikke en opplæring i dietter, men gradvise endringer som skal føles naturlig og hjelpe deg i en ellers hektisk hverdag».

 

På kurset får du:

4 ukentlig samlinger på ca 1,5 time pr kveld

Oppskrifter

Egne handlelister

Ulike tema hver uke

Oppsummert materiell på mail etter kurskveldene

Hjelp til planlegging og innkjøp

Tilrettelegging for varig endring til et betennelsesdempende og magevennlig kosthold

 

Se mer informasjon på nettsiden til Lillian:

https://www.matforhelsa.no/mat-som-medisin.html

 

 

 

Oppstart for kurset er torsdag 15.september kl 18.00.

De neste datoene er: 22.9, 29.9 og 6.10.

Adresse: Stensarmen 3 C (Revmatikerforeningens lokaler)

Pris medlemmer: kr 500,- Pris ikke-medlemmer: kr 1500,-

 

Bindende påmelding innen 8.september. Svar på denne mailen, eller ta kontakt med Camilla Holm på 97510061

 

Kurset – Mat som medisin er nå fulltegnet, så vi setter opp et kurs til.

 

Det blir på mandag 19/9, 26/9, 3/10 og 10/10 kl.18.30

 

Sted: Stensarmen 3c

 

Pris medlemmer kr.500,- og ikke-medlemmer kr.1500,-

 

Bindene påmelding innen 8.september. Svar på denne mailen eller ring

 

Camilla Holm tlf. 97510061

 

Se tidligere mail i dag for nærmere informasjon om kurset.

 

Med vennlig hilsen

Styret