Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Middelhavskost
Støtt oss

Middelhavskost


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 01.01.1970 / Oppdatert: 28.06.2016

Postet i: Nasjonalt / Aktivitet: For medlemmer lokallag, Instruktørkurs


Vil du arrangere kurs i middelhavskost i ditt lokallag?

Middelhavskost er spennende og velsmakende. Forskning viser at denne kosten er særlig gunstig for personer med revmatisk sykdom.

På kurset lærer du om prinsippene i middelhavskost, og får erfaring med å lage enkle og smakfulle retter inspirert av landene rundt Middelhavet. I tillegg lærer du også litt om revmatiske sykdommer og ernæring. Til sammen får du det du trenger til å arrangere kurs i middelhavskost i ditt lokallag. Kurset du holder vil strekke seg over 4 kvelder à 3 timer, og er godkjent som studiekurs i FUNKIS og som aktivitetsbasert likepersonsarbeid.

Det er ikke en forutsetning at du som kursleder har kokkefaglig bakgrunn, men du må være vant til lage mat og ha lyst å spre matglede. I tillegg er det en forutsetning at du er komfortabel med å holde kurs for andre, og har mulighet til å arrangere kurs i middelhavskost i ditt lokallag.

Husk å avklare med ditt lokallag før du melder deg på. Det er lokallaget som har ansvaret for de praktiske rammene rundt kostholdskurset, mens din oppgave er å være kursleder.

Sted: Oslo. Overnatting på Thon Hotell Ullevaal

Tid: 17. – 18. september.

Egenandel kr. 2.500,- (inkluderer overnatting og kurs).

Antall plasser: 12

Påmeldingsfrist 20. juni. Påmelding skjer etter første mann til mølla-prinsippet

Faktura sendes til din forening. Avvent med å bestille eventuelle billetter til du har fått bekreftelse på at du har fått plass på kurset.

Påmelding:

For påmelding, send epost til kku@revmatiker.no
Husk å inkludere fullt navn og hvilket lokallag du tilhører ved påmelding.

Kontaktperson: Kristin K. Urrang, tlf. 913 33 243 / kku@revmatiker.no