Vil du arrangere kurs i middelhavskost i ditt lokallag?
Middelhavskost er spennende og velsmakende. Forskning viser at denne kosten er særlig gunstig for personer med revmatisk sykdom.
På kurset lærer du om prinsippene i middelhavskost, og får erfaring med å lage enkle og smakfulle retter inspirert av landene rundt Middelhavet. I tillegg lærer du også litt om revmatiske sykdommer og ernæring. Til sammen får du det du trenger til å arrangere kurs i middelhavskost i ditt lokallag. Kurset du holder vil strekke seg over 4 kvelder à 3 timer, og er godkjent som studiekurs i FUNKIS og som aktivitetsbasert likepersonsarbeid.
Det er ikke en forutsetning at du som kursleder har kokkefaglig bakgrunn, men du må være vant til lage mat og ha lyst å spre matglede. I tillegg er det en forutsetning at du er komfortabel med å holde kurs for andre, og har mulighet til å arrangere kurs i middelhavskost i ditt lokallag.
Husk å avklare med ditt lokallag før du melder deg på. Det er lokallaget som har ansvaret for de praktiske rammene rundt kostholdskurset, mens din oppgave er å være kursleder.
Sted: Oslo. Overnatting på Thon Hotell Ullevaal
Tid: 17. – 18. september.
Egenandel kr. 2.500,- (inkluderer overnatting og kurs).
Antall plasser: 12
Påmeldingsfrist 20. juni. Påmelding skjer etter første mann til mølla-prinsippet
Faktura sendes til din forening. Avvent med å bestille eventuelle billetter til du har fått bekreftelse på at du har fått plass på kurset.
Påmelding:
For påmelding, send epost til kku@revmatiker.no
Husk å inkludere fullt navn og hvilket lokallag du tilhører ved påmelding.
Kontaktperson: Kristin K. Urrang, tlf. 913 33 243 / kku@revmatiker.no