Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Sykt Aktiv – Nasjonalt Kurs
Støtt oss

Sykt Aktiv – Nasjonalt Kurs


Skrevet av: Camilla Stabell / Publisert: 01.01.1970 / Oppdatert: 21.08.2018

Postet i: Nasjonalt / Aktivitet: Åpent og for alle


Bli med på Sykt Aktiv-kurs, et mestringskurs for deg som ønsker å leve et aktivt og friskfokusert liv.

Mestringskurset Sykt Aktiv er utviklet for deg med revmatisk sykdom eller muskel og skjelettplager i alderen 20-55 år. I kurset fokuserer vi på friskfaktorer og du lærer verktøy og metoder som gjør at du kan ha et aktivt og friskfokusert liv, der du bruker trening og fysisk aktivitet som medisin for å få et bedre liv.

Kurset ledes av Frisklivsrådgiver fra NRF nasjonalt og Organisasjon og Utviklings sjef, som sammen har masse erfaring innenfor temaene.

Gjennom kurset får du verktøy så du kan starte opp egne aktivitetsgruppe der du bor. Dette er en mulighet slik at du kan være med å inspirere andre til å ha friskere og mer aktive liv samtidig som du får drahjelp til å nå dine egne aktivitet- og treningsmål.

Kurset skjer i regi av Norsk Revmatikerforbund – og du trenger ikke være medlem for å delta.

Hvor og når?

  • Tid: 7. September kl: 16 og avsluttes 9. September kl: 13.
  • Sted:  Gardemoen – Best Western Hotel

Praktisk informasjon

  • Kursavgift/Egenandel: Kr 3200,-. Prisen inkluderer reise til/fra hjemsted, hotellrom med helpensjon 2 netter, kursmateriell, aktiviteter, forelesninger, samt forfriskninger under kurset. Egenandelen dekkes vanligvis av fylkeslaget ditt, etter avtale med dem. Dersom du vil delta på eget initiativ, er det også mulig.
  • Kursansvarlig: Ole-Martin Wold ow@revmatiker.no og Anna Fryxelius.
  • Fylkeslag som ønsker å få Frisklivsagenter har fortrinnsrett på kurset, men er åpent for deltagere fra alle fylkes- og lokallag.

Vil du delta?