Hopp til innhold
Forside / Aktivitetskalender / Tur til Polar Park
Støtt oss

Tur til Polar Park


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 01.01.1970 / Oppdatert: 28.06.2016

Postet i: Finnsnes og omegn Revmatikerforening / Aktivitet: For medlemmer lokallag


Lørdag 3. september arrangerer vi tur for alle medlemmer, og for de som ikke er medlemmer, til Polar Park i Bardu.

Vi legger opp til grilling, og har reservert grillplass til oss på området. Alle tar med det de ønsker og grille og drikke. Laget holder grillkull osv, og har med engangsutstyr til de som ikke har med tallerkner osv. Vi tar også med bålkjele og koker skikkelig kaffe.

De som klarer og gå i bakkene kan være med på rundtur for å se foring av dyrene. Vi satser på å være fremme i god tid for de som ønsker å være med på dette. Da er det mulighet for å få se både ulv, jerv og bjørn. En flott opplevelse for alle:-)

De som ikke orker å være med på den store rundturen har mulighet til å kikke rundt på husdyrene som er nede på flaten. Vi skal også høre om det er mulighet for å få fraktet de som ikke klarer å gå helt opp, men som ønsker å komme opp og se på rovdyrene. Men her kan vi ikke love noe foreløpig.

Vi legger i første omgang opp til samkjøring fra Finnsnes med avreise kl 09.30, men ser også på muligheten for å leie buss til denne turen. Det kommer helt an på hvor mange som ønsker og være med, og hvordan vårt budsjett ser ut etter å ha arrangert de andre turene som er planlagt. Dette kommer vi nærmere tilbake til etter sommerferien, i midten av august. Egenandel for deltakere som ikke er medlem i NRF er kr 100,-. Laget betaler inngangsbillett og transport tur/retur.

Påmelding til Solbritt Pettersen på tlf 95177804 innen 15. august.

Finansiert av midler fra Ekstra express