Hopp til innhold
Støtt oss

Turer


Skrevet av: Akershus / Publisert: 01.01.1970 / Oppdatert: 28.06.2016

Postet i: Lørenskog Revmatikerforening / Aktivitet: For medlemmer lokallag, Hobby/Kultur, Sosialt


Vi i Lørenskog revmatikerforening tilbyr noen "faste" turer i året. Dette er båttur fra Sandefjord - Strømstad, sommertur og juletur. Turkomiteèn planlegger spennende og interessante turer gjennom året. Som medlem så vil du får et godt prisavslag. Ikke medlemmer må betale full pris. ( så det lønner seg å melde seg inn, for man tjener fort inn medlemsavgiften )

AVSLAPPENDE TUR PÅ «BØLJAN BLÅ»…..

Årets Strømstad tur gikk av stabelen 12. mai . Det var et fint tidspunkt, for da kunne man handle inn til pinsen og 17. mai, som i år ble tre helligdager etter hverandre.

Undertegnede sto oppmøtt på siste stoppested før turen startet, og her tok vi en liten ekstra stopp, hvor sjåføren serverte oss kaffe og kanelboller. Dette var en ny, fin gest og en hyggelig start på turen – noe vi satte stor pris på.

Både buss selskap og reiseledere var nye på denne turen, og alt gikk knirkefritt. Buss sjåføren fra Tormod Karlsen var kunnskapsrik, og fortalte oss anekdoter og gav faktaopplysninger fra steder vi passerte nedover i Vestfold og tilbake via Østfold.

Koldtbordet på båten var like forlokkende i år som i fjor, og som alltid ender det opp med at man spiser litt for mye , siden» magen blir fortere mett enn øyet». De fleste sørget også for å ta en tur innom tax free`n for å benytte seg av gunstige tilbud.

På tilbaketuren stoppet vi på Nordby for en ekstra handel der. Så bar det hjemover igjen.

At været er fint, betyr mye for en slik tur – og årets Sandefjord/Strømstad tur ble en solskinnstur.

Gerd

 

 

TURKOMMITEEN BESTÅR AV:
Sidsel Stålvang 915 15572 sidselstaalvang@live.no
eller
Astrid Fossum 993 03916 ast_foss@hotmail.com
12314114_1207946549232852_4363893296665118122_n

____________________________________________________

Fjellbacka
2. juni
Dagstur til Fjellbäcka

Fjellbäcka er et tettsted i Tanum kommune i Västra Götalandi landskapet Bohuslän. Fjellbäcka er hovedsaklig kjent som stedet hvor skuespilleren Ingrid Bergmann bodde de gangene hun besøkte Sverige. Fjellbäcka kan beskrives som en liten «fiskerlandsby». Søvning vinter,vår og høst, men med et yrende folkeliv i sommermånedene. Det er bare 1000 innbygger i byen, men det tallet mangedobles på sommerstid. Byen ligger vakkert til mellom fjell og hav. Samfunnet er pittoresk og skjærgården utenfor Fjellbäcka ansees for å være den vakreste i Sverige. Sveriges ukronede krimdronning Camilla Läckberg, har skrevet 7 krimromaner fra Fjellbäcka, og turistene strømmer til for å se åstedene fra alle de kriminelle handlingene fra hennes bøker.

Avreise kl. 09.00. Vi starter som vanlig fra Mega på Fjellhamar, og kjører så vanlig rute.
Vi stopper underveis på Solli hvor vi får servert 2 halve rundstykker med kaffe. Videre går turen inn i Sverige og til Fjellbäcka. Her venter vår guide, og vi får en interessant vandring.

Vi får lunsj på restaurant Bryggan som har blitt utnevnt som den beste kroen i Bohuslän av White Restaurantguide.

Priser er kr 300,- for medlemmer, og 750,- for ikke medlemmer.

Påmelding på medlemsmøte eller direkte til turkomitèn
Sidsel Stålvang 915 15572 sidselstaalvang@live.no
eller
Astrid Fossum 993 03916 ast_foss@hotmail.com