Hopp til innhold
Forside / nyheter / Bli med på HelseCamp i Spania!
Støtt oss

Bli med på HelseCamp i Spania!


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 15.10.2019 / Oppdatert: 15.10.2019


Kunne du tenke deg å endre litt om på livsstilen? Få mer overskudd og balanse i livet. Da er HelseCamp kanskje det som skal til!

Helsereiser byr på et spennende fellesprogram med trening, yoga, mindfulness, kostholdsråd og sosiale treffpunkt. Med fokus på dine behov og ønsker, legger Helsereiser til rette for både individuell trening og veiledning. Turer i vakker natur og salsadans blir noe av krydderet denne helgen, og du kan unne deg SPA-opplevelser og personlig pleie.

Vi bor i leiligheter på Reuma-Sol Wellness Hotel og Apartments. Deres anerkjente skandinaviske fysioterapeuter og veiledere gir deg faglige råd innen trening og livsstil, og du får mulighet til personlig veiledning og behandling.

Selve HelseCampen varer fra torsdag til søndag, men du må gjerne utvide oppholdet ditt hvis du ønsker. De vakre omgivelsene langs Costa Blanca-kysten med bl.a. gamlebyen i Altea kan helt sikkert friste til flere dager, og treningsfasilietetene på Reuma-Sol kan du benytte.

Dette er den perfekte langweekenden sammen med venner, hvor dere kan fortsette de gode vanene videre når dere kommer hjem.

Les mer om HelseCamp i Spania på Helsereisers hjemmesider:
https://www.helsereiser.no/spania-helsecamp.php