Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Troms / Kvæfjord Revmatikerforening
Støtt oss

Kvæfjord Revmatikerforening

Velkommen til Kvæfjord Revmatikerforening

Kvæfjord Revmatikerforening er en forening med rundt 50 medlemmer. Foreningen har utmerket seg med et stort antall personer som har mottatt utmerkelser for verdifull innsats for revmatikersaken.

Vi vil også informere om at foreningen ønsker å nå ut til medlemmene via e-post og/eller sms. Vi oppfordrer alle medlemmer til å gå inn på NRF sine hjemmesider for å oppdatere kontaktinformasjon.

  • Aktivitetsgruppe

    Kvæfjord Revmatikerforening har fått midler fra Gjensidigestiftelsen for å starte opp ei aktivitetsgruppe her i Kvæfjord. Dette vil i hovedsak være et lavterskeltilbud for de mellom 20-60 år. (men vi har tøyelige grenser, og man trenger ikke ha revmatiske plager.) vi satser på å få til ukentlig aktivitet.Vi vil i første omgang starte ei gågruppe, og vi tenker at vi i starten går bergsvegen bort til Trastad, så kan folk velge selv hvor langt de vil gå, og om de ønsker å gå opp bakkene til Trastadlia eller holde seg i samme høyde ☺️ man går det man klarer. Vi møtes ved parkeringsplassen på Rå VGS (Lasken).

  • Kontaktinfo

Fant du det du lette etter?

You already voted!