Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Troms / Kvæfjord Revmatikerforening
Støtt oss

Kvæfjord Revmatikerforening

Velkommen til Kvæfjord Revmatikerforening

Kvæfjord Revmatikerforening er en forening med rundt 50 medlemmer. Foreningen har utmerket seg med et stort antall personer som har mottatt utmerkelser for verdifull innsats for revmatikersaken.

Se hva vi kan tilby

Vi vil også informere om at foreningen ønsker å nå ut til medlemmene via e-post og/eller sms. Vi oppfordrer alle medlemmer til å gå inn på NRF sine hjemmesider for å oppdatere kontaktinformasjon.

Slik gjør du: gå til revmatiker.no -scroll ned til mine sider– logg inn med ditt medlemsnummer og passord NRF9475. For dere som ikke får til kan dere formidle info til Anja Kristiansen på sms 40513221 eller Marita Schwer 93022996 så kan vi oppdatere.

 

Aktivitetsgruppe

Kvæfjord Revmatikerforening har fått midler fra Gjensidigestiftelsen for å starte opp ei aktivitetsgruppe her i Kvæfjord. Dette vil i hovedsak være et lavterskeltilbud for de mellom 20-60 år. (men vi har tøyelige grenser, og man trenger ikke ha revmatiske plager.) vi satser på å få til ukentlig aktivitet.Vi vil i første omgang starte ei gågruppe, og vi tenker at vi i starten går bergsvegen bort til Trastad, så kan folk velge selv hvor langt de vil gå, og om de ønsker å gå opp bakkene til Trastadlia eller holde seg i samme høyde ☺️ man går det man klarer. Vi møtes ved parkeringsplassen på Rå VGS (Lasken).

 

Kurs og aktiviteter

Her kan du laste ned:

Last inn flere

Spørsmål?

Ta kontakt
med oss

Send epost Facebook

DET SKJER

Få oversikt over alle kurs og arrangementer i Troms.

AKTIVITETSKALENDER

Støtt oss!

Støtt oss på Vipps til 712130. 

Send SMS
NRF GAVE
til 2474 og gi 60 kroner.
Eller gi en gave her.

Sosiale medier:
Facebook

Kontakt oss

Villaveien 6 A, 9475 BORKENES
kvafjord.tr@revmatiker.org

Logg inn