Hopp til innhold
Forside / nyheter / Fortsatt koronausikkert i Spania
Støtt oss

Fortsatt koronausikkert i Spania


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 11.02.2022 / Oppdatert: 11.02.2022


NRFs leietaker i Spania sliter fortsatt med effekten av lite besøk grunnet pandemien. LOL Hotel & Resort vil dessverre måtte holde stengt en stund til.

NRFs eiendom i Spania leies ut til et uavhengig spansk selskap DLO Experience, som drifter eiendommen under navnet LOL Hotel & Resort. Løsningen er kommet i stand for å oppfylle vedtaket fra NRFs ekstraordinære landsmøte 2020, om fortsatt drift av gamle Reuma-Sol. Dette er i utgangspunktet en god løsning, der profesjonelle reiselivsaktører kan drifte eiendommen og tilby NRFs medlemmer opphold. Reiser bookes gjennom en annen uavhengig aktør, Solgruppen, som således også indirekte berøres av situasjonen.

Grunnet pandemi og lite besøkende har NRFs leietaker imidlertid slitt med inntektene og så seg nødt til å stenge ned i vinter. Håpet var å åpne opp igjen i februar, men man signaliserer nå at det blir vanskelig. Fordi NRF er utleier av eiendommen, og fordi en stor del av kundegrunnlaget er NRF-medlemmer, jobber vi iherdig for å bidra til å finne gode løsninger.

Målet er å åpne så raskt det lar seg gjennomføre på en økonomisk bærekraftig måte, og man er hele tiden bevisst de bestillinger som ligger inne og de som kommer. Som organisasjon føler vi et ansvar og gjør alt vi kan for å sikre at kunder og bestillinger imøtekommes på en fin og akseptabel måte av våre leietakere og deres samarbeidspartnere.

Vi står forhåpentligvis i sluttfasen av en svært krevende situasjon som har rammet hele reiselivsnæringen hardt, og håper å komme ut av det hele uten å ha mistet for mye av våre medlemmers tillit.