Hopp til innhold
Forside / nyheter / Ingrid ble ukesvinner
Støtt oss

Ingrid ble ukesvinner


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 08.07.2016 / Oppdatert: 08.07.2016


Hver uke gjør vi en ekstratrekning i Revmatikerlotteriet. I uke 26 var det Ingrid Mortveit som var så heldig å vinne et reisegavekort på Reuma-Sol til hele 10 000 kroner.

Skjermbilde 2016-07-08 kl. 18.26.53

– Jeg tror jeg dåner, var første kommentaren da undertegnede ringte den spreke 71-åringen. Mortveit har vært trofast medlem i Norsk Revmatikerforbund i over 20 år, og sitter nå i styret i sitt lokallag, Tysvær Revmatikerforening.

– Jeg bruker aldri å vinne noe, så dette var veldig artig, sier den blide aksdalingen. Hun har selv solgt lodd i Revmatikerlotteriet under Tysvær Revmatikerforening sin årlige basar – hvor hun for øvrig også selger selvstrikkede gensere.

Man skulle tro at en med fem barn, 16 barnebarn og to oldebarn har nok å henge fingrene i, men hun tar seg også tid til å strikke for lokallaget, være med på møter og sitte i styret.

– Ja, det er jo et veldig godt felleskap, og vi har mange som kommer på møtene våre, så det er veldig koselig, forteller hun blidt.

Vi ønsker Ingrid riktig god sommer, og god tur til Reuma-Sol når den tid kommer!

 

Ønsker du å være med på ekstratrekningen?

Da må du registrere lodd hvor du har skrapet frem et NRF symbol. Du kan registrere det her

For hvert NRF-symbol du sender inn/registrerer, er du med i ukentlig ekstra-trekning av 40 stk. treningspakke verdi kr. 250,- og ett gavekort til Reuma-Sol verdi kr. 10 000,- fra 20.04.2016 til 18.01.2017.

Alle lodd som er mottatt og registrert innen fredag før trekningen i ekstraspillet er med i alle trekningene f.o.m. dette tidspunktet og ut lotteriperioden. Vinnerne vi bli kontaktet.

Lykke til!