Hopp til innhold
Forside / Du og diagnosen / Aktiv i lag
Støtt oss

Aktiv i lag

Aktiv i lag er en aktivitetskonkurranse for medlemmer i Norsk Revmatikerforbund.

Her finner du all informasjon du trenger for å delta.

Trenger du inspirasjon til å komme i gang med fysisk aktivitet, ønsker du å utfordre deg selv eller har du lyst til å prøve noe nytt? Bli med på Aktiv i lag med NRF. Aktiv i lag er en aktivitetskonkurranse som alle medlemmer i NRF kan delta i, som skjer en eller to ganger i året. Målet er å hjelpe hverandre til å komme i gang med fysisk aktivitet sammen, og skape vaner du tar med deg videre også etter at konkurransen er avsluttet.

Det vanker også flere premier!

Aktiv i lag 2024

I 2024 starter vi opp mandag 15. april og avslutter søndag 16. juni, altså åtte aktive uker sammen med oss. Du kan bli med når som helst i denne perioden.

Hvordan blir man med?

Du oppretter en bruker på konkurransesidene www.aktivilag.no, og velger ditt lokallag. Har du vært med tidligere, bruker du samme innlogging som sist. Og da er det bare å begynne å registrere aktivitet.

All aktivitet teller! Du kan registrere alt fra gåtur, joggetur, bassengtrening, husarbeid, løvraking, styrketrening, yoga, sykling m.m. Du kan gjøre aktiviteten alene eller sammen med andre – og gjerne sammen med lokallaget ditt.

For hver aktivitet du registrerer, hjelper du også lokallaget ditt. Kanskje ditt lokallag går av med seieren som det mest aktive laget i NRF?

Det er premier både til det mest aktive lokallaget og den mest aktive utøveren. Det trekkes også fem premier blant alle deltakere som har registrert minst 16 aktiviteter i perioden, og nytt i 2024, det blir premie til laget som har fått med seg flest nye deltakere.

 • Regler for å delta

  • Du må være medlem av Norsk Revmatikerforbund
  • Du må opprette en bruker og registrere aktivitetene digitalt
  • Du må knytte deg opp mot et lokallag
  • For å være med i trekningen av premie må du registrere minst 16 aktiviteter

  Registrere aktiviteter: Dersom du ikke har tilgang til å registrere digitalt så ta kontakt med en som kan hjelpe deg å registrere dine aktiviteter.

 • Aktivitetskalender

  Her kan du se hva slags aktiviteter de ulike lokallagene og fylkeslagene arrangerer der du bor. Ønsker du å se aktivitetskalenderen vår? Trykk på linken: Aktivitetskalender

 • Treningstips

  Her kan du finne tips til aktiviteter og treningsmuligheter i sal, på vann og på land. Her kan du se: Treningstips. 

  Under temasidene våre om fysisk aktivitet finner du blant annet vårt gå-program og andre måter å være fysisk aktiv på.

 • Finn ditt lokallag

  Tenker du at du vil ta kontakt med ditt lokallag for å finne en du kan gjøre aktiviteter sammen med? Her finner du oversikten

 • GRIP HELSA

  Det å gjøre aktiviteter i hverdagen er meget godt for helsa, både for hodet og kroppen. Og aller best om du får til å gjøre det sammen med noen. Trenger du litt tips eller motivasjon? Meld deg inn i Facebook gruppen «GRIP HELSA» og få mange gode tips til både trening og foredrag om livskvalitet. Du kan melde deg inn her: GRIP HELSA

 • Premier

  1. Det mest aktive laget vinner en NRF goodie-bag og en digital treningsøkt med NRFs fagsjef for friskliv, Ole-Martin Wold.
  2. Mest aktive deltaker vinner en NRF sekk og t-skjorte.
  3. Deltakere som har registrert minst 16 aktiviteter i perioden er med i trekningen av en Aktiv i Lag t-skjorte. Vi trekker fem vinnere.
  4. Laget som har fått med seg flest nye deltakere (ikke deltatt på Aktiv i Lag før) vinner en NRF goodie bag.

Fant du det du lette etter?

You already voted!