Hopp til innhold
Forside / Du og diagnosen / Kurs og utdanning / Mestring av Fatigue/Utmattelse
Støtt oss

Mestring av Fatigue/Utmattelse

Kunnskap og gode selvhjelpsstrategier er viktig for å mestre fatigue/utmattelse.

Norsk Revmatikerforbund har utdannet egne energigivere (instruktører) som selv arrangerer små samlinger for deg som ønsker å lære mer om hvordan du skal mestre fatigue/utmattelse. Disse instruktørene har tatt en egen utdanning, lært opp av meget dyktige psykologer.

Disse kurs/samlingene er et slags selvhjelpskurs der en lærer om kronisk utmattelse, og lærer om konkrete mestringsstrategier som styrker mulighetene for å få en bedre aktivitetsbalanse og mer overskudd.

Tilbakemelding fra en deltager:

Dette handler om mestring av utmattelse. Og det er så bra! Mange av oss kjenner til dette med å føle seg fullstendig utmattet. Så utmattet at du omtrent ikke klarer å løfte opp armen din! En utmattelse som ikke lar seg hjelpe av søvn. En utmattelse som gir oss følelse av å ikke strekke til, som gir oss masse dårlig samvittighet! Kjenner du deg igjen? Mange gjør det! Det vi lærte denne helgen handler om teknikker til å takle akkurat dette! Vi lærer først og fremst å forstå utmattelse. Mentale strategier og hvordan vi kan være en støttespiller for oss selv. Det er viktig å ikke sløse bort de krefter vi har! Vi må lære oss å bruke energien vi har på en fornuftig måte. På kurset blir vi opplært til å lære dette videre“.

Fant du det du lette etter?

You already voted!