Hopp til innhold
Forside / Du og diagnosen / Mestre kronisk sykdom / Ukas utfordring / Hva er 52-ukers utfordring?
Støtt oss

Hva er 52-ukers utfordring?


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 05.01.2024 / Oppdatert: 05.01.2024


Komfortsonen er noe vi alle er glade i, nettopp fordi det er der vi trives best. Men vi kan alle ha godt av å utfordre oss litt. Kanskje er det noe i hverdagen du ønsker å endre på? Da har vi en spennende og morsom utfordring til deg.

Bli med NRF på «52-ukers utfordring»! Gjennom hele 2024 gir vi deg en ukentlig utfordring. Sammen skal vi utvide komfortsonen, prøve nye ting eller gjøre ting på en litt annen måte. Tanken er å utfordre deg selv, uten at det skal være ubehagelig. Utfordringene omhandler både kroppen, hodet, mat, stress, søvn og mestring.

Hvor finner jeg ukas utfordring?

Ukas utfordring blir publisert på Instagram på søndager og på revmatiker.no på mandager. Tagg oss gjerne på Instagram om du gjør utfordringen og bruk hashtaggen #52ukersutfordringnrf.

Vi starter søndag 7. januar. Men du kan selvsagt slenge deg på når som helst. Og det er også lov å hoppe over en uke eller to.

Her på nettsidene vil du finne alle tidligere utfordringer, om du har lyst til å prøve deg på dem også.

Tips til gjennomføring

Utfordringene blir publisert søndager/mandager. Bruk den første dagen til å legge en plan for hvordan du skal gjennomføre utfordringen i løpet av den kommende uken.

Finn gjerne frem en notatbok som du kan bruke gjennom de kommende utfordringene. Her kan du skrive ned tanker, opplevelser og følelser rundt de ulike utfordringene. Du kan også skrive ned stikkord til hvordan du skal gjennomføre utfordringene!