Hopp til innhold
Forside / nyheter / Info og priser, LOL Hotel and Resort, Alfaz del Pi
Støtt oss

Info og priser, LOL Hotel and Resort, Alfaz del Pi


Skrevet av: Gry Jorunn Holmen / Publisert: 17.06.2021 / Oppdatert: 01.07.2021


Alle bilder i denne saken: NRF

Gjennom hele pandemien har det vært stor spenning knyttet til NRFs eiendom i Spania. Da ekstraordinært landsmøte bestemte at den fortsatt skal eies av organisasjonen vår og gi tilbud til medlemmene, har mange ventet på resultatet av eiendomsstyrets arbeid. Nå er det inngått leiekontrakt med et spansk selskap som skal starte drift på eiendommen. Nytt navn er LOL Hotel and Resort.

Det vil ta tid å bygge opp et fullverdig tilbud til medlemmene og i 2021 blir det en trinnvis oppstart av driften med et enklere tilbud til en god pris til våre medlemmer. Vi håper mange vil benytte seg av tilbudet så snart det blir åpnet for å reise til Spania, sier leder av styret i eiendomsselskapet og 1. nestleder i NRF Anne Marie Smeplass. Fra 2022 regner vi med at det meste er på plass slik at det blir et fullverdig tilbud.

Leietakerne av eiendommen er opptatt av å bygge et robust selskap med flere bein å stå på. De er lokale personer med erfaring fra ulike områder innen kultur, opplæring, opplevelser og forretningsdrift. De har tenkt å starte opp en språkskole med kurs for barn og unge som ønsker å lære og å praktisere spansk. Det er i utgangspunktet satt av 8 leiligheter og 2. etasje i Fincaen til dette formålet. Mest prioritert nå, er oppstart av restauranten og etter hvert også butikken, legger Anne Marie til. Restauranten er nå renovert og det skal være godt utvalg i menylisten. De legger også opp til å tilby tre måltider om dagen. Målet er å åpne restauranten fra 15. juni.

Stedet er covidfritt, og det blir mulighet for å utføre covidtest i våre egne fasiliteter hvis det trengs for å reise.

Anne Marie har fått mange spørsmål om hva LOL betyr og på det svarer hun at det betyr «Love our Land», siden de inviterer folk til å komme og bo og nyte landet deres. Det er derfor viktig å merke seg at det nå er nye drivere og nytt personell og at du vil møte nye blide ansikter når du kommer ned. De er også i ferd med å renovere fasilitetene for å få en mer aktuell tilnærming.

Hva blir så tilbudet til norske revmatikere når alt er på plass?

– I tillegg til billigere priser har vi lagt inn i kontrakten at det skal være tilbud om behandling i tråd med Helfos regler, oppvarmet basseng til 34 grader, saltvannsbasseng, mulighet for lege- og sykepleierkontakt, turer og underholdning. Det skal også være muligheter for å bestille transfer til og fra flyplassen. Fordi anlegget, i tillegg til vanlige hotellrom, har mange leiligheter med kjøkken, skal butikken på stedet tilby de mest vanlige dagligvarene. Dette siste er jo noe som kan være av interesse for alle gjestene, understreker Anne Marie.

Hun understreker også at hotellet- og behandlingssenteret er i oppstartsfasen og hva som kan bli av ytterligere tilbud vil bli avklart etter hvert.

Men hva med koronaen da? Når kan man reise til Spania igjen? Det kan vi ikke si noe om her, følg med på offisielle reiseråd, FHIs nettsider osv.

– Eiendomsstyret har lagt ned en stor innsats for å løse situasjonen med anlegget i Spania. Vi har, slik vi oppfatter det så langt, oppfylt landsmøtets vedtak om å beholde anlegget og få på plass ny drift. Det er vi veldig fornøyd med. Nå gjenstår at vi alle tar et positivt, aktivt eierskap til eiendommen og bruker stedet, sier Anne Marie.

Bestilling

På neste side følger oversikt over hvilke priser du som er medlem i NRF får tilbud om ut 2021. Vær oppmerksom på at for å få disse prisene må du bestille direkte på reservas@lolresort.com og oppgi  medlemsnummer i NRF ved bestilling. Foreløpig kan du bare skrive på engelsk, men det vil ganske snart være mulig å skrive på norsk, noen av de ansatte skal etter hvert kunne  norsk eller et annet skandinavisk språk.

Nettsiden er under oppbygging, den finner du her: www.lolresort.com.

Når du bestiller, vil du få en faktura i e-posten din. Den vil være i euro.

For å betale denne, går du inn i nettbanken din og velger Betaling i menyen. Deretter velger du Utenlandsbetaling. Der må du tillate utenlandsbetaling, dvs skru på utenlandsbetaling i linken.

Eller i noen banker går du på Menyen og velger Betale til utlandet.

Deretter oppretter du ny mottaker lik den som står på fakturaen og legger den inn som betalingsmottaker. Fyll så inn beløp (euro vil komme som forslag), forfall og alt som du ellers legger inn når du skal betale. Deretter godkjenner du betalingen.

Husk! Du må ha egen godkjent reiseforsikring!

Priser i år for NRFs medlemmer ved direkte bestilling ut 2021 – leiligheter:

Leilighet med ett bad i 28 dager (4 uker) inntil 4 personer:

 • Opphold
 • Vask ved utsjekk
 • Håndkleskift 1 gang pr uke
 • Sengeskift 1 gang pr uke
 • Lett vask 1 gang pr uke
 • TOTALT 1562,50 €, ca 16.500,- NOK

 

Leilighet med ett bad i 14 dager (2 uker) inntil 4 personer:

 • Opphold
 • Vask ved utsjekk
 • Håndkleskift 1 gang pr uke
 • Sengeskift 1 gang pr uke
 • Lett vask 1 gang pr uke
 • TOTALT 985,62 €, ca 10.400,- NOK

 

Leilighet med ett bad i 7 dager (1 uke) for inntil 4 personer.

TOTALT, 595,00€, ca 6.300,- NOK

Inkludert opphold, sengetøy, håndklær og vask ved utsjekk.

 

Priser i år for NRFs medlemmer ved direkte bestilling ut 2021 – hotellrom:

Rom i hotellet i 28 dager (4 uker) inntil 2 personer

 • Opphold med frokost
 • Vask ved utsjekk
 • Håndkleskift 1 gang pr uke
 • Sengeskift 1 gang pr uke
 • Lett vask 1 gang pr uke

TOTALT 1252,50 €, ca 13.100,-NOK

 

Rom på hotell i 14 dager (2 uker) inntil 2 personer

 • Opphold med frokost.
 • Vask ved utsjekk
 • Håndkleskift 1 gang pr uke
 • Sengeskift 1 gang pr uke
 • Lett vask 1 gang pr uke
 • TOTALT 814,50 €, ca 8.500,- NOK

 

Rom på hotell i 7 dager (1 uke) inntil 2 personer

TOTALT 488,40 €, ca 5.100,-NOK

Inkludert opphold med frokost, sengetøy, håndklær og vask ved utsjekk.

 

Booking av opphold til medlemspris
For å sikre at det bare er NRFs medlemmer som får prisene nevnt over er det lagt opp et system for kontroll av medlemskapet ved bestilling. Se retningslinjer for kontroll av medlemskap ved bestilling på LOL Hotel and Resort.