Hopp til innhold
Forside / nyheter / Ny forsikringsavtale for våre medlemmer
Støtt oss

Ny forsikringsavtale for våre medlemmer


Skrevet av: Norsk Revmatikerforbund / Publisert: 13.03.2016 / Oppdatert: 30.03.2016


Norsk Revmatikerforbund har inngått et samarbeid med Codan Forsikring som gir forbundets over 34 000 medlemmer store rabatter på skadeforsikringer og flere andre fordeler.

Nå kan alle medlemmer få inntil 15 prosent samlerabatt og 10 prosent medlemsrabatt på alle forsikringer i Codan. Codan samarbeider også med SAS Eurobonus. Det betyr at du også tjener opp eurobonuspoeng dersom du bruker tilbudet fra Codan.

Les mer på https://www.codanforsikring.no/nrf eller ring tlf. 06300 for mer informasjon.

For å sikre trygghet i alle deler av livet, får alle medlemmer som benytter forsikringsavtalen automatisk en forsikring mot ID-tyveri og misbruk på nett – uten kostnad, uten egenandel.

Om Codan

Codan er et av Skandinavias største forsikringsselskaper og tilbyr skadeforsikring til privatpersoner og næringsliv i Norge. Selskapet er forsikringsleverandør til blant annet Politiforbundet, Norges Golfforbund, Norges Sjakkforbund, Norsk Bridgeforbund og Norsk Bobil- og Caravan Club.

Vi er svært glad for å ha inngått et samarbeid med Norsk Revmatikerforbund. Vi ser frem til å jobbe sammen med forbundet de neste tre årene og videreutvikle medlemsfordelene knyttet til skadeforsikringer, uttaler Ane Wiig Syvertsen, direktør for privat skadeforsikring i Codan.

Få tilbud

Klikk på knappen under eller ring tlf. 06300

Få tilbud

Bli medlem

Sjekk alle fordelene du får som medlem i NRF

Til medlemsfordeler