Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Hedmark / Vi kjemper for å beholde varmtvannstilbudet!
Støtt oss

Vi kjemper for å beholde varmtvannstilbudet!


Skrevet av: Hedmark / Publisert: 18.12.2023 / Oppdatert: 18.12.2023


Vi kjemper for å beholde varmtvannstilbudet!

NRF Hedmark Fylkeslag ser med stor bekymring på avviklingen av terapibassenget på AHUS Kongsvinger. Nok en gang har AHUS Kongsvinger valgt å avvikle tilbud som har meget stor innvirkning for våre medlemmer med kort varsel.

Terapibassenget ved AHUS Kongsvinger benyttes ukentlig av over 300 mennesker. De får fysisk trening gjennom et aktivitetstilbud de mestrer, mindre smerter, økt bevegelighet og økt funksjonsnivå. Disse menneskene som benytter terapibassenget ukentlig mennesker lever med kronisk sykdom. Takket være trening i terapibassenget kan de ha en hverdag med mindre smerter og høyere funksjonsnivå. Flere klarer å være i arbeid, delta i hverdagen og ha et familieliv takket være treningen i terapibassenget. Dette er mennesker som ikke blir friske, men som må lære seg å leve så frisk som mulig med et liv med kronisk sykdom. Hvorfor skal denne gruppen mennesker miste tilbudet sitt lokalt?

NRF Hedmark Fylkeslag inviterer brukerorganisasjoner/-grupper som benytter terapibasseng til møte ved Ahus Kongsvinger, auditoriet i 6 etg. onsdag 10. januar kl.18-19.30. Formålet med møtet er å sammen se på muligheter fremover.