Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oppland / Årsmøte 2024
Støtt oss

Årsmøte 2024


Skrevet av: Lillehammer / Publisert: 17.01.2024 / Oppdatert: 17.01.2024


Årsmøte 2024

Årsmøte i Lillehammer Revmatikerforening avholdes mandag 19.februar 2024 kl. 1730-2100

Program: Forelesning om Artrose v/Knut Mikkelsen, servering og Årsmøte.

Forslag til saker som ønskes behandlet på årsmøtet bes innsendt til styret innen 5.februar 2023 via e-post: lillehammer.op@revmatiker.org eller pr. post til styreleder;
Nina Borgen Bryhn
Ryllikvegen 8
2611 Lillehammer.

Alle Årsmøtedokumenter blir sendt ut pr. e-post en uke før møtet – senest 12/2-2023.
De som ønsker dokumentene tilsendt pr. post må gi beskjed om det.

Påmeldingsfrist: 14/2-24 kl. 1500
Hjertelig velkommen til årsmøtet! Meld deg på her!

 

Vennlig hilsen
Lillehammer Revmatikerforening
v/Styret

 

 

Om foredragsholder:

Knut Mikkelsen har vært avdelingsoverlege ved Revmatologisk avdeling ved Revmatismesykehuset i Lillehammer, i en årrekke. Nå tar han imot pasienter med revmatisme, muskel og skjelet plager på Volvat.

Mikkelsen er en av landets dyktigste revmatolog og har fått flere utmerkelser.

Våren 2023 finn han utmerkelsen «Årets lege i Oppland« noen av begrunnelsene var at han er en mild, vennlig og behagelig person: Mikkelsen lytter til sine pasienter og ta alle på alvor. Mikkelsen er elsket av sine pasienter og helsepersonell, står det i begrunnelsen. Det ble også trukket fram at han fortjener anerkjennelse blant annet fordi pasientbehandlingen, undervisningen og forskningen blomstret under hans ledelse.

Knut Mikkelsen ble i 2013 tildelt Humanprisen. Prisen deles ut av AbbVie og gis hvert år til aktuelle kandidater innen revmatologi, dermatologi og gastroenterologi. Dette er en mann med et stort og brennende engasjement for revmatologien. Pasientene setter meget stor pris på ham, både for hans profesjonelle hjelp, og for hans menneskelige tilnærming. Mikkelsen har også vært med å bygge opp et forskningsmiljø som stadig produserer nyskapende og spennende resultater.