Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Trøndelag Sør / Årsmøte 23 og 24 Mars ble avholdt i Trondheim, og vi var på plass.
Støtt oss

Årsmøte 23 og 24 Mars ble avholdt i Trondheim, og vi var på plass.


Skrevet av: Oppdal / Publisert: 29.03.2019 / Oppdatert: 02.09.2019


Vår leder, Marit Vindal, og kasserer Johanne Foss ble valgt på Årsmøtet i Oppdal Revmatikerforening til å representere oss på Årsmøtet for Trøndelag Sør. Sammen viste de frem vår forening, og gjorde en utmerket jobb som ikke gikk ubemerket hen. Og vi har og bidratt til det nye styret til Trøndelag Sør 2019; Gratulerer som varamedlem til vår Johanne Foss i styret til Trøndelag Sør!

23 og 24 Mars ble det avholdt Årsmøte i Trondheim, og vi hadde på forhånd blitt forespurt om å holde et innlegg om hva som har rørt seg i Oppdal for vårt lokallag.

Vi fikk mange gode tilbakemeldinger på vår innsats under Revmatikerdagen med egenprodusert materiell som skapte blest om #Usynligsyk kampanjen, og vi ble i tillegg overrasket med en 3. plass i antall verving av nye medlemmer i 2018.

Premien var en verdisjekk på 500,- til vårt lokallag, her overrakt av Tor Eivind Johansen, Leder i NRF.

Vi har og bidratt til styret i Trøndelag Sør, da vår Johanne ble valgt til varamedlem i styret til Trøndelag Sør. Det nye styret består da altså av

Leder: Lars Peder Hammerstad, Nestleder: Irma Strøm Fylkessekretær: Lise Munkeby, Kasserer: Elsa Jacobsen, Styremedlem/Burg: Gøran Johnsen, Styremedlem: Margareth Berg Vårvik, Varamedlem: Johanne Foss og Anette Strøm Vollan.

Vi gratulerer, og setter stor pris på deres innsats i foreningsjobben for bedre vilkår og livskvalitet for oss med kroniske ledd og muskelplager – Sammen er vi sterkere!