Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oslo / Bikram Yoga, et tilbud til våre medlemmer
Støtt oss

Bikram Yoga, et tilbud til våre medlemmer


Skrevet av: Jeanette Hoel / Publisert: 08.12.2020 / Oppdatert: 17.10.2022


Bikram Yoga, et tilbud til våre medlemmer

Hot Yoga Therapy er spesielt designet for å lindre smerte og oppmuntre til mobilitet for de som lider av fysiske skader og revmatiske sykdommer. NRF Oslo Fylkeslag har avtale med Bikram Yoga Oslo, hvor våre medlemmer får delta på treningstimer til redusert medlemspris.

Treningen som foregår i gruppe, inneholder milde pustesentrerte bevegelser som tilpasses alle nivåer i et oppvarmet rom.

Overflatisk pust og spenninger henger sammen. Smertefulle tilstander kan skape flere spenninger og en uhensiktsmessig måte å puste på.

I yogaklassen integrerer vi pust med fysiske øvelser, hvor vi tøyer og styrker bindevev samt muskulatur.

I den andre fasen av treningen vil vi ha positurer som holdes, mens du puster 2-3 ganger, for å frigjøre spenninger i kroppen og sinnet.

Med pustesentrerte bevegelser gir dette bedre bevegelseskvalitet uavhengig av nivået på dine evner, og varmen vil gi terapeutisk lindring til kroppen.

For best mulig effekt av denne klassen anbefaler vi en regelmessig praksis, slik at den lindrende effekten varer lenger.

Hvis din mobilitet i klassen krever en stol, vil vi tilby dette samt den nødvendige veiledningen og justeringene slik at du kan nyte fordelene med yogaklassen ved å bruke en stol.

Pris for medlemmer i NRF Oslo:

Klippekort med 10 klipp 1200 kr. hvor NRF Oslo sponser 200 kr (i første omgang et klippekort per medlem).

Avtalegiro 595 kr i måneden, hvor NRF Oslo sponser 50 kr i måneden.

For mer informasjon om sted, tider etc. gå inn på deres nettside: http://www.byo.no