Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oslo / Fellestur til Spania – AVLYST!!!!
Støtt oss

Fellestur til Spania – AVLYST!!!!


Skrevet av: Oslo / Publisert: 12.02.2020 / Oppdatert: 17.10.2022


Fellestur til Spania – AVLYST!!!!

Blir du med på en hyggelig tur til Reuma-Sol Senter som ligger ved Costa Blanca kysten i Spania? Her nyter vi dagene i et behagelig klima. Det tilbys et bredt utvalg av helse- og velvære-behandlinger i et trygt og tilrettelagt miljø. Behandling og trening kan tilpasses den enkelte. Gerd Nikolaisen og Tone Dagsloth er med som gruppeledere og arrangerer aktiviteter og utflukter.

På grunn av korona utbruddet må vi dessverre avlyse reisen. Vi kommer eventuelt tilbake med nye reisedatoer.

 

Reuma-Sol ligger nesten midt mellom byene Altea, Albir og Alfas` del Pi. Det tar ca. 40 minutter å gå til hver av dem. Er vi to eller flere som spleiser på drosje koster det mindre enn en bussbillett her hjemme.
Sentret har 2 utendørs bassenger, pluss innendørs basseng, treningsrom, velvære avdeling (pedikyr, manikyr, frisør mm), fysikalsk avdeling, restaurant, storkiosk, møterom, minigolf og bocciabane.
Vi kan ta turer til stranda i Benidorm (henger nesten sammen med Albir), Altea eller Albir dersom vi blir lei av å bade i basseng. Marked er det nesten daglig i en av byene. På Reuma-Sol arbeider skandinavisk-talende fysioterapeuter som er spesialister på muskel- og skjelettplager. Her legges det vekt på aktiv behandling med bedre funksjonsevne i hverdagen som mål.

Når reiser vi?

Vi reiser fra Gardermoen kl. 12.15 den 22.august og ankommer Alicante kl. 16.00 Der blir vi hentet av buss som kjører oss til Reuma-Sol.
Hjem reiser vi 5. september  kl. 11.55 fra Alicante og lander på Gardermoen kl. 15.35

Vi bor enten i leiligheter eller hotellrom.

Turen koster :

4 personer i delt leilighet kr 11950.-
3 personer i delt leilighet kr 11950.-
2 personer i delt leilighet kr 13995.-

2 personer i delt hotellrom inkludert frokost kr 13950.-
1 person i hotellrom alene inkludert frokost kr 17175.-

Tillegg per uke for leilighet med to bad per person, når leiligheten bebos av:

4 personer    kr     300.-
3 personer    kr     300.-
2 personer    kr     850.-

Hvis hele gruppen forhåndsbestiller halvpensjon kan vi tilby dette til en gunstig pris som følger: Pris per uke i leilighet kr 1570.- og kr 975.- i hotellrom (der er frokost allerede inkludert).

Pakkeprisen inkl. følgende: Flyreise Oslo-Alicante tur/retur basert på rutefly med Norwegian i økonomiklasse som skissert i programmet.
2 x 20 kilo bagasje for sending og 1 stk. håndbagasje per person.
Forhånd-reserverte seter på flyet, flyskatter, busstransport Alicante / Reuma-Sol tur retur.
Frokost inkludert på hotellrom. Velkomstmøte på Reuma-Sol. Busstransport fra hotellet til flyplassen ved hjemreise. Lokale skatter og avgifter. Alle priser er basert på dagens tariffer, avgifter og valutakurser gyldige per 23.12.2019.

Det tas forbehold om prisendringer som skyldes endringer i nevnte faktorer. Alle priser er basert på minimum 15 betalende deltagere. Ved færre deltakere kan det bli tillegg i pris.

Alle kan søke Solidaritetsfondet om støtte til oppholdet. Her er det  inntekten fra sist år som legges til grunnlag for om du får tildelt støtte. I tillegg kan de uten frikort eller fri behandling søke Egenandelsfondet om støtte til behandling på Reuma-Sol.

Det anbefales å velge halvpensjon da vi kan bestemme fra dag til dag om vi vil spise lunsj eller middag ved sentret. Skal vi ut på dagstur er det fint med middag om kvelden der, og velger vi å være på sentret hele dagen kan vi spise lunsj der og eventuelt ta oss en tur på byen til middag på kveldstid.

Utflukter skal vi selvfølgelig ha. Hva sier dere til en strandtur til Villajoyosa, et besøk på en sjokoladefabrikk, vinsmaking på Mendoza fabrikken eller Parsent? Vi kan besøke Calpe med sin berømte klippe (400 meter o.h.) og en nydelig strand, dra til Guadelest (en liten by på toppen av en klippe) eller et lokalt galleri. En dagstur til Valencia kan også være aktuelt. Mulighetene er mange og Valencia-området er stort.

NB: Behandling av fysioterapeut og trening i varmt vann: Vi trenger ikke ha med rekvisisjon fra lege lengre, men jeg anbefaler å likevel ha det med, da fysioterapeutene ikke kan sette diagnoser. Viktig for å kunne søke refusjon fra Helfo i etterkant av oppholdet er at fysioterapeuten du kommer til er godkjent behandler og står på listen i IMI systemet til Helfo.

Bindende påmelding til Gerd på tlf. 90087479 eller n_gerd@hotmail.com innen 20 mars. Legg merke til understrek mellom n og gerd.

Bestiller du senere enn 20. mars kan det bli andre flytider og litt dyrere.

PS: Her bør dere bestemme dere raskt da det er rift om flybillettene.