Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Rogaland / Forleng sommeren, og bli med oss, NRF Rogaland, på tur til herlige Albir i september
Støtt oss

Forleng sommeren, og bli med oss, NRF Rogaland, på tur til herlige Albir i september


Skrevet av: Rogaland / Publisert: 11.04.2023 / Oppdatert: 11.04.2023


Forleng sommeren, og bli med oss, NRF Rogaland, på tur til herlige Albir i september

Bli med til solfylte Albir på en innholdsrik tur med velvære, utflukter og aktiviteter med NRF Rogaland. September byr som regel på en varm og behagelig temperatur på Costa Blanca, så her er det muligheter for en god forlengelse av sommeren. Direktefly både fra Stavanger og Haugesund. Gruppeleder fra NRF Rogaland er med på hele reisen fra Stavanger, og Helsereisers representant møter dere ved ankomst.
Reisen er åpen for alle – uansett alder og fysisk form. Sammen skal vi nyte det gode liv i trivelige omgivelser, myke opp «stive-muskler» og kose oss i hyggelig samvær med sol og palmesus! Flere utflukter og aktiviteter er inkludert i reisens pris.

Sun Palace Hotel & Spa og Mundaka leiligheter ligger ligger vakkert til i et rolig område i utkanten av Albir, med kort avstand – slake bakker – til Albir stranden og sentrum. Sun Palace tilbyr opphold i hotellrom og på Apartamentos Mundaka bor man i leiligheter med et soverom. Begge har utendørs basseng. Sun Palace har oppvarmet basseng innendørs , tyrkisk bad, spa med mulighet for behandlinger mot ekstra kostnad. Helsereiser som delvis eies av NRF har arrangert reiser til Costa Blanca i mer enn 30 år. Våre lokalkjente reiseledere arrangerer aktiviteter, utflukter og sosiale sammenkomster i samarbeid med gruppeleder(e) fra NRF Rogaland.

Prisene er per person og inkluderer:
✓ Flyreise med Norwegian Stavanger-Alicante kl. 1025-1350.
Alicante-Stavanger kl. 1430-1800.
✓ Flyreise med Norwegian Haugesund-Alicante kl. 1945-2315.
Alicante-Haugesund kl. 1540-1905
✓ 2 x 23 kilo bagasje og 10 kg håndbagasje
✓ Forhåndsreserverte seter på flyene
✓ Transfer t/r flyplass-Sun Palace/Mundaka
✓ 14 netter i hotellrom inkludert frokost på Sun Palace, eller 14
netter i leilighet på Mundaka (måltider ikke inkl.)
✓ Velkomstmøte og velkomst middag
✓ 1 daglig inngang til varmtvanns-bassenget for gjester som bor på
Sun Palace – dag 2-13.
✓ Tilbud om bassengtrening
✓ Heldags utflukt med buss/båt til den tidligere fangeøya Tabarca*
inkl. lunsj (*utflukten er vær-avhengig og kan endres)
✓ Spasertur til El Faro- fyret i Albir
✓ Søndags marked i El Cisne – til fots
✓ Underholdning et par kvelder
✓ Gruppeleder fra NRF er med på hele reisen fra Stavanger/Sola
✓ Helsereisers reiselederservice på Sun Palace
✓ 24 timers vakttelefon

Bestillingsfrist 1. juni. Pristillegg kan forekomme ved senere bestilling.
Gjennomføring av turen er basert på minimum 10 deltagere. Prisene er basert på minimum 10 deltagere som flyr samlet fra Stavanger og Haugesund. Ved færre reisende kan det tilkomme flytillegg.

Sun Palace ligger 600 meter fra Albir stranden. De har gratis shuttle buss den korte veien til/fra Albir stranden flere ganger i løpet av dagen. Gratis tilgang til hotellets treningsrom. Varmtvannsbasseng, Spa med tyrkisk bad, badstue og boblebad mot ekstra kostnad. Pt. er prisen for inngang til varmtvannsbassenget EUR 10 per gang.
Det vil bli arrangert bassengtrening enkelte dager for de som ønsker det.
Buffet restaurant hvor vi spiser frokost som er inkludert for gjester på Sun Palace. Tillegg for halvpensjon. Kafeteria for lettere måltider og / eller drikke.
Hotellrommene på Sun Palace:
er relativt store og har to separate senger (105 brede), eller en kingsize dobbeltseng. Bad med dusj eller badekar og hårføner. Kjøleskap/minibar, gratis WIFI, klimaanlegg. Balkong med utemøbler. TV med internasjonale kanaler. Safe og romservice.

Apartamentos Mundaka ligger tilbaketrukket i et rolig område, opp noen slake bakker fra stranden og sentrum av Albir. Leilighetene ligger rett ved Sun Palace og gjester her kan og benytte varmtvannsbasseng og Spa på Sun Palace mot kostnad. Mundaka har 3 blokker med totalt 20 leiligheter. Leilighetene har: Separat soverom med dobbel-seng eller to separate senger. Åpen stue/kjøkken løsning med kjøleskap, mikroovn og kokeplater. TV med norske kanaler, klimaanlegg. To terrasser. Utendørs basseng, takterrasse, felles rom / bibliotek blant annet med utlån av norske bøker og brettspill. Resepsjonen er åpen på dagtid og selger drikke og snacks.

Fysikalsk behandling
Fysiakos som mange kjenner fra Albir, er vår samarbeidspartner for trening og fysioterapi Alle deres terapeuter snakker godt norsk og er HELFO godkjente.
Behandling bør forhåndsbestilles direkte til Fysiakos så fort som mulig etter at reisen er bestilt.
Ta kontakt på telefon (+34 966 86 56 86) eller via e-post (info.fysiakos@gmail.com). Husk å gi beskjed om hvor lenge dere blir værende i Albir og at dere reiser med Helsereiser.

Når du kjøper en pakkereise hos Helsereiser er du beskyttet av Pakkereiseloven som gir deg vesentlig bedre
rettigheter enn om du bestiller fly og bosted på egen hånd. Her er informasjon og reisevilkår som gjelder for våre reiser.
https://www.helsereiser.no/images/informasjon-om-pakkereiser.pdf

Helsereiser AS kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle strøm/vann eller andre tiltak som pålegges hotellene av spanske myndigheter eller EU i løpet av oppholdet. Ei heller driftsmessige eller tekniske forhold knyttet til svømmebassengene.

Priser:

Sun Palace
Hotellrom med frokost, 2 personer, kr 15.330,- pr. pers
*Tillegg enkeltrom kr 3.000,-

Halvpensjon, 2 pers., kr 1.350,-
*Tillegg enkeltrom kr 1.350,-

Mundaka
Leiligheter med 1 soverom, 2 personer kr 14.950,- pr. pers
*Tillegg leilighet alene kr 3.700,-

 

Bestilling/Spørsmål rettes til NRF Rogaland:
Tove B. Steen: Tlf. 971 52 796 E-post: tob-stee@online.no
Torill Sele: Tlf. 995 98 707 E-post: torill.sele@lyse.net