Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Hordaland / Friminuttet fremover
Støtt oss

Friminuttet fremover


Skrevet av: osteroy.ho@revmatiker.org / Publisert: 09.06.2023 / Oppdatert: 09.06.2023


Nytt sted, ny dag, fremdeles gratis

Nytt sted

Da vi fikk for liten plass til alle som ønsket å komme på Friminuttene våre i Næringssmia i Lonevåg (SPV-bygget), var vi en stund på let etter et nytt sted. Nå har vi fått det!

Vi har nå flyttet til klubbhuset/banehust til Osterøy Idrottslag ved idrettsbanen på Hatland, Lonevåg. Det ligger Osterøy Ungdomsskule og Rådhuset. Klubbhuset har løfteplatform, flere toaletter, større plass – og et ekte kjøkken! Hvor vi tidligere har måttet hente vann fra 2.etg og brukt bærbar platetopp og liten plass, har vi nå et stort kjøkken, med to komfyrer, vasker, dampoppvaskemaskin og mulighet til å være flere samtidig.

Ny dag

Som del av bytte av sted, måtte vi endre når vi arrangerer Friminuttene våre. Det kommer fremdeles til å være første og tredje uken i måneden, med unntak av ferier, helligdager og spesielle ting, men nå er det ONSDAGER som blir arrangementsdagen.

Friminuttene blir da den første og tredje ONSDAGEN i måneden. Neste Friminutt er da onsdag 21. juni. Åpningstiden er som før, du kan komme og gå som du ønsker i tidsrommet kl 11 – 14.

Vi holdt vårt første Friminutt der onsdag 7.juni, og vi var veldig spente på om noen i det hele tatt kom, da vi ikke hadde fått inn våre ting i bygget enda og ikke annonsert noe særlig denne første gangen. Til vår glede, kom det over 20 personer! Vi hadde laget klar til 36 personer, med god plass til enda flere (så du er hjertelig velkommen neste gang), men folk samlet seg på to bord og det ble god stemning.

Fremdeles gratis

Friminuttene våre er, og skal være, gratis for alle, og alle er velkommen! Overskuddene fra lotteriene våre de siste årene har vært øremerket til Friminuttene og vi søker fond, stiftelser og legater for at dette skal fortsette.

Pause i juli

I juli tar styret ferie fra (det meste) lagsarbeidet, slik at første Friminutt etter ferien blir da onsdag 2.august.