Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oslo / Gruppetur til Valle Marina vinter 2020
Støtt oss

Gruppetur til Valle Marina vinter 2020


Skrevet av: Oslo / Publisert: 29.07.2019 / Oppdatert: 17.10.2022


Når det er på det mørkeste og kaldeste her hjemme, kan du bli med NRF Oslo til Valle Marina; den mest solsikre plassen på hele Gran Canaria! 3 eller 4 uker med avreise 4. eller 11.januar 2020. Turen er åpen for alle. Gruppeleder på turen er Gerd Nikolaisen ( fra 11. januar til 8. februar).

Kyststripen ved Barranco de la Verga på Gran Canaria har et såkalt mikroklima; tørt, varmt og minimalt med pollen og er således spesielt godt egnet for alle med revmatisme, allergi, eksem, psoriasis og lungesykdommer. Selv midtvinters kan temperatur og klima sammenlignes med en god norsk sommer.

På Valle Marina er det en stor fysikalsk avdeling. Dere bor i romslige leiligheter i stille og fredelige omgivelser. Hver leilighet har to soverom, stue med kjøkkenkrok, bad og balkong eller terrasse. Valle Marina ligger i Patalavaca like ved den «norske» byen Arguineguin. Det er kort vei til både sjø og strand, og til flott turterreng i fjellet. Anlegget har også en liten nærbutikk, restaurant og spisesal. Badehåndklær hentes i resepsjonen mot depositum og kan byttes i vaskeriet ved behov. Fra Valle Marina er det kun fem/ti minutter å gå til den populære stranden Anfi del Mar, med butikksenter og serveringssteder. Vanntemperaturen ligger mellom 20 og 23 grader Celsius.

Gran Fysio Terapisenter leier lokaler på området og er tilgjengelig for den som ønsker å bestille behandling eller treningstimer. Der tilbys fysioterapi, gruppebehandling i varmtvannsbasseng (34 grader) og individuelt tilrettelagt treningsprogram. Ta med rekvisisjon fra lege, manuell terapeut eller kiropraktor i Norge. Du legger ut for behandlingen selv, og søker Helfo om refusjon i etterkant. For mer info: www.granfysio.no Opphold er basert på at man skal klare seg selv i det daglige, men skulle du ha behov for legehjelp under oppholdet, er Valle Marina behjelpelig med å skaffe private, lokale leger

Utover eventuelle fysikalske behandlinger og trening er det mye du kan gjøre enten på egen hånd eller sammen med gruppen. Kanskje du vil utforske øya, gå fotturer eller ta deg rundt med bil eller buss, eller kanskje du bare ønsker å slappe av, være turist og nyte varmen og solen i det flotte klimaet. Uansett hva du velger – du har mye å glede deg til!

 Avreise Oslo : 4. eller 11. januar 2020 klokken 09.35 ankomst Las Palmas 14.20

Hjemreise : 1. eller 8. februar 2020 avreise Las Palmas 16.05 ankomst Oslo 22.45

 

Valle Marina 4  uker med avreise 4.januar 3 uker med avreise 11.januar.
4 i leiligheten 17.250.- 14.190.-
3 i leiligheten 19.475.- 15.850.-
2 i leiligheten 23.900.- 19.175.-
1 i leiligheten 37.200.- 29.150.-

 

NB: Jeg kan også formidle at de som er medlem av Norges Astma- og Allergiforbund, eller melder seg inn ( Tel. 23 35 35 35 E-post www.naaf.no) vil oppnå gode rabatter på oppholdet på Valle Marina. Medlemsnummer oppgis ved bestilling.

Rabatt som NAAF medlem 4 uker 3 uker
4 i leiligheten 1680.- 1260.-
3 i leiligheten 2240.- 1680.-
2 i leiligheten 3500.- 2625.-
1 i leiligheten 7000.- 5250.-

 

Alternativet for dere som ikke vil bo på Valle Marina er studio-leiligheter med kombinert sove- og oppholdsrom (40 kvm.) på Don Paco i Patalavaca, som ligger ca. 1 km fra Valle Marina. Dere kan fortsatt benytte dere av trenings-, behandlingstilbudet og fellesskapet på Valle Marina. Don Paco er et populært og velkjent leilighetshotell med mange stamgjester. Her bor du rett ved stranden og mange av hotellets leiligheter har vakker utsikt over havet. På bakkeplan i hotell Don Paco ligger det en bar og tre à la carte-restauranter, som ikke tilhører hotellet. Du finner flere restauranter og et par butikker i Patalavacas lillesentrum, som ligger i nærheten av hotellet. Det er større utvalg barer og restauranter i Arguineguín, dit du kan gå eller ta lokalbussen. Fra Don Paco har du også kort vei til fine Anfi Beach, med hvit korallsand fra Karibia.

Prisene er per personer og inkluderer flyreise Oslo – Las Palmas tur/retur , 23 kg innsjekket bagasje, transport flyplass – Don Paco tur/retur, og 3 eller 4 ukers opphold i studio-leilighet. Gruppeleder tilstede hele oppholdet.

 

Don Paco 11. januar. 3 uker 4 uker
1 person i leiligheten 17.600.- 21.900.-
2 personer i leiligheten 11.600.- 13.900.-

 

Fasiliteter som er tilpasset trening og rehabilitering på Valle Marina.

Individuell fysioterapi : øvelser, massasje og elektroterapi.
Fasiliteter som er tilpasset trening og rekreasjon:
Gruppebehandling i basseng, ledet av fysioterapeut, terapimaster, individuelt tilrettelagt treningsprogram, selvtrening i treningslokale med MTT-utstyr, individuell behandling og trening i varmtvannsbasseng.
Gestaltpsykoterapi: Trenger du en å snakke med?, Har du problemer eller valg du sliter med akkurat nå?,  Føles livet vanskelig av andre grunner?, Du er velkommen til samtale hos Gestaltpsykoterapeut Ingebjørg Brubæk.

 

Mvh 

på vegne av NRF Oslo fylkeslag, Gerd Nikolaisen

 

PS: Her bør dere bestemme dere raskt da det er rift om flybillettene.

Påmelding til meg på tlf. 90087479 eller mail. n_gerd@hotmail.com

Legg merke til understrek mellom n og gerd.