Hopp til innhold
Støtt oss

Jubileumsfest


Skrevet av: eidsvoll.ak@revmatiker.org / Publisert: 26.10.2019 / Oppdatert: 26.10.2019


Referat fra 40 års jubileumet

Leder Anne Henriksen ønsket medlemmer og gjester varmt velkommen til Dal Grendehus 19. oktober 2019 til feiring av lagets 40 års jubileum.
Totalt 59 tilstede derav representanter fra nabokommunene.
Vi fikk en fantastisk innledning og orientering om lokalets fasiliteter ved Duo Mix sin eminente leder May Klingenberg Limbodal, og «flyvertinne» Birgitte.
Anne introduserte June Andersen som kveldens toastmaster, som viste frem et bord med de lekreste fat med Cabarét, laks, spekemat og masse godt tilbehør. Orbit Arena leverte spekemat og tilbehør. May og Elfrid sto for Cabarét og sjømat. Et måltid som høstet mange godord, og bidro til høy hyggefaktor med vin, øl og mineralvann til. Lagets sekretær takket for maten.
Duo Mix var ansvarlige for kveldens underholdning, og selv med frafall grunnet sykdom, så ble det en kveld med nydelig sang, morsomme stunt, humor og flott musikk. En stor takk til May, Anita og Anita.
Representanter fra Ullensaker, Nes og Nannestad gratulerte med jubileet. Styremedlem i Akershus fylkeslag Harald Clausen gratulerte, og berømmet styret for et flott gjennomført arrangement.
Toril Mobæk takket på vegne av medlemmene.
I god tradisjon var det også tid til loddsalg med flotte gevinster. June og May var ansvarlige for salget og trekking.

En stor takk til festkomiteen, og styrets medlemmer
for en fantastisk kveld

Referent, konstituert sekretær Vigdis Karlsen