Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Agder / Julehilsen fra styret 2023
Støtt oss

Julehilsen fra styret 2023


Skrevet av: Kristiansand revmatikerforening / Publisert: 19.12.2023 / Oppdatert: 19.12.2023


Julehilsen fra styret 2023

 

Kjære medlemmer i Kristiansand Revmatikerforening!

 

Tiden flyr, snart er det jul, og da er tiden inne for en liten julehilsen fra oss i styret. Styret er forholdsvis nytt, og vi har brukt året til å bli kjent med hverandre, og har fordelt oppgavene oss imellom. Dette har fungert godt og vi håper medlemmene også legger merke til dette.

Vi opprettholder treningen i varmtvann i Aquarama. Dette er et populært tilbud som mange bruker. I tillegg til dette har vi det siste halvåret hatt gruppetreninger på Rona. Da med Sirkeltrening og yoga som er tilpasset revmatikere. Vi kommer til å gjøre litt endringer på dette, og velger å ha to timer trening på formiddagen og bare en på kveldstid. Vi håper mange medlemmer vil benytte seg av dette. Informasjon om trening finner dere på våre nettsider på sosiale medier som Facebook og Instagram.

Vi har i år hatt tilbud om felles gåturer fra forskjellige steder i Kristiansand. Dette har vært blandet oppmøte på, og vi har derfor tatt pause i vinter. Ta gjerne kontakt hvis du vil være med å organisere og være med på gåturer. Vi er sårbare og trenger flere å spille på her. Vi har også organisert treff på kaffe en gang pr måned. En hyggelig måte å treffe medlemmene våre på.

Det har også vært en fin jubileumsfest med 70 deltakere. Veldig hyggelig å treffe så mange flotte medlemmer. Omvisning på Arkivet, foredrag på UiA , julekranskurs og julebord m.m. Vi jobber stadig med nye tilbud for medlemmene våre. Tips oss gjerne om aktiviteter.

Vi har også fått mange nye medlemmer som tidligere var medlem i Osteoporoseforeningen i Kristiansand. Disse er blitt innlemmet i NRF og vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til Kristiansand Revmatikerforening. Styrets leder skal sammen med fylkesleder ha et møte på nyåret med deres tidligere styre. Det vil komme flere opplysninger til dere på nyåret etter dette møtet.

Vi oppfordrer alle til å melde inn mailadressen til oss, da vi bruker for det meste mail for å nå medlemmene med informasjon om tilbud og møter. Det er for kostbart å sende ut sms beskjeder. Mailadresse kan sendes til: leder@nrfkristiansand.no

Med dette ønsker vi alle medlemmer en god jul og et riktig godt nyttår.

Styret ved leder Elizabeth G Lindheim!