Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Sogn og Fjordane / Kjekke ting skjer i Eid Revmatikerlag
Støtt oss

Kjekke ting skjer i Eid Revmatikerlag


Skrevet av: Sogn og Fjordane / Publisert: 06.03.2016 / Oppdatert: 16.09.2016


Et nytt styre er på plass i Eid Revmatikerlag, og det er vi veldig glade for.
Vi takker for innsatsen til de som gikk av, og er glade for dere som tar stafettpinnen videre.
Gunnar-Jan Bugge er kasserer, Erla Jonsdottir er sekretær, Randi Følsvik og Unni Torheim er vara. Velkommen! Merethe Vedvik fortsetter som leder og likeperson.

Over ser du stemningsbilde fra etter årsmøtet vårt som vi hadde i LA-bygget på Langeland. Det er dette som stort sett blir møteplassen vår fremover. Kjekt å få bruke et så fint og moderne flerbrukshus.
Det var et fint årsmøte, med gode og viktige diskusjoner av aktuelle saker. Praten fortsatte engasjert etterpå, med gode kaker og kaffe, loddsalg og god stemning. John Ole Johnsen, fortalte om sitt oppdrag som NRFs frisklivsagent i Sogn og Fjordane, nemlig som kursinstruktør for et nyutviklet mestringskurs for revmatikere.

Mange kjekke aktiviteter er planlagt fremover, som årsmøtet og vi i styret håper vil fenge medlemmene våre. Nytt for i år er kajakk introduksjonskurs og mindfulnessgruppe. I tillegg er vi spente på hvor Frisklivsagentene i Sogn og Fjordane vil holde mestringskurset SyktAktiv.

Bassengtreninga fortsetter på Badehuset, nå i regi av hotellet, fortsatt med Geir Dale som trener. Vi er heldige som får gode rabatter på de ulike tilbudene som finnes på Badehuset. (Ta gjerne kontakt med oss i styret, eller se informasjon i egen sak her på sida om du vil vite mer om dette)

Kjekke og populære aktiviteter som vi har valgt å fortsette med, er fotturer, markering av revmatikerdagen, grillkveld i Jektehola, basar/loddsalgsuke og julebord. Husk også at vi har likepersonstilbud i Eid. Benytt deg av det om du f.eks. synes det hadde vært fint å snakke med noen om utfordringer knytta til det å leve med utmattelse, muskel- og skjelettplager.

Beste hilsen Merethe 🙂

Tanja Hatten fikk en velfortjent oppmerksomhet på årsmøtet, som takk for mange års god innsats og engasjemang i styret i Eid Revmatikerlag.

Tanja Hatten fikk en velfortjent oppmerksomhet på årsmøtet, som takk for mange års god innsats og engasjemang i styret i Eid Revmatikerlag.

Helt til slutt en liten oppfordring til medlemmene i Eid Revmatikerlag fra basarkomitéen vår:
Vi er godt i gang med planlegging av basar, og tar gjerne imot premier. Små og store gevinster. Flere kan gjerne gå sammen og spleise på en litt større gevinst. Men dette er kun frivillig! Vi, Synnøve og Gitte, har startet arbeidet med et teppeprosjekt som også skal være med.
Vi kommer til å ha ei dukke som trenger klær (strikket eller sydd) eller ting til.
Det er planlagt en voksenbok og en barnebok. Dato for basar kommer senere.
Har du spørsmål, ta kontakt med Synnøve 98 00 52 42 eller Gitte 41 68 18 95.