Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oslo / Liv i stuene – turen er dessverre avlyst pga for få påmeldte.
Støtt oss

Liv i stuene – turen er dessverre avlyst pga for få påmeldte.


Skrevet av: syd.osl@revmatiker.org / Publisert: 23.06.2022 / Oppdatert: 17.10.2022


Liv i stuene – turen er dessverre avlyst pga for få påmeldte.

Bli med og skap tidsreisen 21/8 !

Vi besøker Glomdalsmuseet og Norsk Skogmuseum.

Liv i stuene er Glomdalsmuseets eldste og lengstlevende arrangement, og har samla publikum og frivillige utallige ganger gjennom museets historie. Et sterkt og godt samarbeid med kulturlivet og kulturarvmiljøet i Østerdalen og Solør har alltid vært en viktig suksessfaktor. I år legges det vekt på at publikum i enda større grad enn tidligere skal få oppleve mat, håndverk, musikk og annen kulturarv gjennom iscenesettelse, tablåer og folkeliv på tun og i hus.

Norsk Skogmuseum er et museum med nasjonalt ansvar for utmarksnæringene jakt, fangst, fiske, skog, skogbruk og skogindustri. Museet har utsikt mot Glomma, og ligger i Elverum. Museet har et tilbud for hele familien, og er et av de største museene i Norge med over 100 000 besøkende årlig.

Vi planlegger avreise fra Hauketo kl. 08:00, og så vil bussen plukke opp passasjerer flere steder i Oslo. Foreløpig planlegger vi å stoppe på Lambertseter, før bussen får et stopp i Østensjø bydel. For påmeldte fra Oslo Nord-Vest vil bussen stoppe på Majorstuen, før den tar et stopp for påmeldte fra Groruddalen. (Vi vil komme tilbake med klokkeslett og stoppesteder når vi ser påmeldingene).

Vi kjører via Eidsvoll og stopper for kaffe/frokost på Nebbenes Kafeteria (ikke inkl.) Videre forbi Minnesund, Espa og Løten før vi ankommer Elverum. Her besøker vi Glomdalsmuseet hvor vi går på egenhånd. Det er en rekke utstillinger på Glomdalsmuseet som kan besøkes. Deretter fortsetter vi til Norsk skogmuseum – landets eneste spesialmuseum for skogbruk, jakt og fiske. Her blir det omvisning.

Det blir servert 2 retters lunsj på turen.

Pris inkludert sponsing for medlemmer i Oslo syd : kr. 775

Pris for ikke medlemmer : kr 1 075

Prisen inkluderer: buss, inngang på Glomdalsmuseet, inngang samt omvisning på Norsk skogmuseum og lunsj.

Vi må være minimum 20 deltakere for at turen skal bli noe av.

 

Påmelding innen fredag 29.juli til 920 77 828 eller kasserer.syd@nrfoslo.no