Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oslo / Liv i stuene
Støtt oss

Liv i stuene


Skrevet av: syd.osl@revmatiker.org / Publisert: 23.06.2022 / Oppdatert: 27.06.2022


Liv i stuene

Bli med og skap tidsreisen 21/8 !

Vi besøker Glomdalsmuseet og Norsk Skogmuseum.

Liv i stuene er Glomdalsmuseets eldste og lengstlevende arrangement, og har samla publikum og frivillige utallige ganger gjennom museets historie. Et sterkt og godt samarbeid med kulturlivet og kulturarvmiljøet i Østerdalen og Solør har alltid vært en viktig suksessfaktor.

I år legges det vekt på at publikum i enda større grad enn tidligere skal få oppleve mat, håndverk, musikk og annen kulturarv gjennom iscenesettelse, tablåer og folkeliv på tun og i hus.

Norsk Skogmuseum er et museum med nasjonalt ansvar for utmarksnæringene jakt, fangst, fiske, skog, skogbruk og skogindustri. Museet har utsikt mot Glomma, og ligger i Elverum. Museet har et tilbud for hele familien, og er et av de største museene i Norge med over 100 000 besøkende årlig.

Avreise fra Hauketo kl. 08:00, Lambertseter kl. 08:15 og Majorstuen kl. 08:30. Vi kjører via Eidsvoll og stopper for kaffe/frokost på Nebbenes Kafeteria (ikke inkl.) Videre forbi Minnesund, Espa og Løten før vi ankommer Elverum. Her besøker vi Glomdalsmuseet hvor vi går på egenhånd. Det er en rekke utstillinger på Glomdalsmuseet som kan besøkes. Deretter fortsetter vi til Norsk Skogbruksmuseum – landets eneste spesialmuseum for skogbruk, jakt og fiske. Her blir det omvisning.

Det blir servert 2 retters lunsj på turen.

Pris for medlemmer : kr.  775

Pris for ikke-medlemmer : kr 1 075

Prisen inkluderer: Buss, inngang på Glomdalsmuseet, inngang samt omvisning på Skogbruksmuseet og lunsj.

Vi må være minimum 20 deltakere for at turen skal bli noe av.

 

Påmelding innen 7/7 til 920 77 828 eller kasserer.syd@nrfoslo.no