Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Hordaland / Medlemstilbud – Yoga
Støtt oss

Medlemstilbud – Yoga


Skrevet av: tore.tronrud@hotmail.com / Publisert: 31.05.2019 / Oppdatert: 31.05.2019


Vi har tidligere arrangert kurs i yoga som har vært vellykket. Nå har vi fått spørsmål om å starte opp nytt kurs til høsten.

Styret i Bekhterevforeningen er positivt innstilt forutsatt at det melder seg nok interesserte med bindende påmelding. Kurset blir som tidligere subsidiert fra foreningen, og prisen blir kr. 1 000,- for 10 ganger med forbehold.
Vi vil gjøre avtale med samme instruktør; Tonje Johannesen fra Studio Nor som har erfaring med revmatisk sykdom, og som vil tilpasse øvelsene etter vårt utgangspunkt.

Yoga finnes i mange varianter. Kurset som tilbys er yoga/stretching som faller inn under betegnelsen «Yin Yoga». Fokus vil være på pust, tilstedeværelse og tøying av kroppen. Vi vil trenes i ulike øvelser for at spenninger i kroppen skal «slippe» og dermed gi bedre blodgjennomstrømning. Dette gjør godt for muskulatur og stive ledd.

Forutsatt bindende påmelding fra 10 medlemmer er intensjonen å starte opp onsdag 18. september i trimrommet på Lærings- og mestringssenteret ved Haraldsplass. Tid: onsdager kl. 17 – 18.15. Til timene medtas lette/ledige klær, yogamatte får du låne.

For nærmere opplysninger og påmelding, ta kontakt: e-post: bergenbekh.ho@revmatiker.org eller: tlf/sms: 91 53 90 97 (Tore Tronrud)