Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oslo / Møte med kultur -og idrettsbygg
Støtt oss

Møte med kultur -og idrettsbygg


Skrevet av: Oslo / Publisert: 12.10.2017 / Oppdatert: 17.10.2022


På selveste den internasjonale revmatikerdagen har Oslo fylkeslag ikke spist kake men vi har drukket en kopp kaffe i møte med Kultur -og Idrettsbygg i Oslo. Formålet med møtet var å få en status og gi innspill rundt prosjekteringen av nye Tøyenbadet og Stovnerbadet.

I kontaktmøtene med våre foreninger kom det frem at lokalforeningene ønsket å få mer informasjon om hva som skjer med badene i deres lokalområdet. Oslo fylkeslag tok derfor kontakt med kultur -og idrettsbyråd Rina Mariann Hansen som raskt svarte oss og anbefalte oss å ta kontakt med kultur -og idrettsbygg, avdelingen som nå sitter på saken.

I dag ble vi mottatt av Stian Gundersen, prosjektleder for Tøyenbadet og Ida, prosjektleder for nye Stovner bad. I tillegg var bymiljøetaten representert som skal drifte anleggene. Fra fylkeslaget møtte fylkessekretær og fylkesleder.

Begge bad er i forprosjektfase og varmtvannsbasseng med mulighet for 34 grader varmt vann er tegnet inn

Vi fikk en fin statusoppdatering og er svært fornøyde for å se at våre møter med politikerne har gitt resultat. Fra å høre at “kanskje kan det bli noe varmtvannsbasseng på ett av badene i Oslo” er vi nå kommet dithen at forprosjektene har tegnet inn varmtvannsbasseng på begge bad, universell utformet, med fornuftige garderobeløsninger i tilknytning.

Kultur -og idrettsbygg var glade for vårt engasjement og innspill og vil gjerne kalle oss inn til nytt møte i mars 2018 når forprosjektet går i sluttfasen, slik at de kan justere etter våre innspill og ønsker, før politisk behandling.

Oslo fylkeslag er glade for å kunne videreformidle stemmen fra våre medlemmer i slik viktig planlegging og politiske vedtak.