Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Nordland / Nasjonal nettverkskonferanse for revmatologisk rehabilitering i Bodø
Støtt oss

Nasjonal nettverkskonferanse for revmatologisk rehabilitering i Bodø


Skrevet av: Nordland / Publisert: 05.05.2022 / Oppdatert: 17.10.2022


Konferansen ble avholdt 4 og 5 mai 2022 på Scandic Hotell Havet i Bodø.

Konferansen er blitt planlagt gjennom et samarbeid av Nordlandssykehuset, Universitetssykehuset Nord-Norge, NIOR, NRF, Diakonhjemmet sykehus og NKRR.

Tema for disse innholdsrike dager var: pasientforløp- likeverdige rehabiliteringstjenester, overganger – finnes det sømløse forløp?, uterehabilitering og digital oppfølging.

Fylkesleder i NRF Nordland fylkeslag, Marleen Rones, var med i arrangementskomiteen. I tillegg var det viktige bidrag fra et knippe av våre dyktige tillitsvalgte i Nordland. Randi Aag fra Meløy Revmatikerforening var med i paneldebatten, Ingrid Nordhei fra Bodø Revmatikerforening hadde et innlegg om uterehabilitering og Marie Dalskjær fra BURG Nordland hadde en samtale på scenen med vår fagsjef Anna Fryxelius om overgangen fra ungdom til voksen i forhold til rehabilitering.

Vår generalsekretær Bo Gleditsch deltok i paneldebatten og Ole Martin Wold bidro i et innlegg om våre bidrag som pasientorganisasjon i forhold til rehabilitering og oppfølging.

I tillegg var det mange flere dyktige foredragsholdere med gode, nyttige og aktuelle innlegg. Takk til alle!

Vi sender en ekstra takk til våre tillitsvalgte og brukermedvirkere som deltok på konferansen; både på scenen og i salen.