Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Hedmark / Nok en vellykket gruppetur til Reuma-Sol er gjennomført
Støtt oss

Nok en vellykket gruppetur til Reuma-Sol er gjennomført


Skrevet av: Hedmark / Publisert: 01.11.2017 / Oppdatert: 17.10.2022


Vår Reuma-Solkontakt har gitt oss dette sammendraget fra høsten gruppetur til Reuma-Sol.

NRF Hedmarks gruppetur til Reuma-Sol er nok en gang gjennomført. Gruppa reiste onsdag 4. oktober og besto av 25 deltagere, alle, unntagen 1, med et opphold på 2 uker.

Været var kjempebra, med sol hver dag med temperaturer fra 16 til frokost med opptil 28 utpå dagen. Men en ettermiddag fikk vi oppleve hvor mye vann det kan komme i løpet av kort tid!

Med mange ulike aktiviteter og utflukter hver dag, gikk tida fort. Vi deltok på morgentrening, bassengtrening, stavgang, balansetrening og flere gåturer gjennom appelsinlunden både til Albir og Altea. Noen ble også observert i ute-bassenget før frokost!

Bussturer til Guadalest, Villajoyosa og Calpe med bading i havet, sto på programmet. Likeledes markeds turer med shopping til Albir og Alfaz del Pi.

Alle deltok på byvandring i gamle Altea med Åge Folkestad. Etterpå var det tapas på Casa Vital. Dette er bestandig en hyggelig utflukt og en fin kulturell opplevelse. Spesielt når vi kan sitte ute å spise med utsikt til middelhavet, som vi gjorde denne gangen.

Likeledes ble besøket hos glassdesigner Gerd-Vigdis, som holder til i nabolaget til Reuma-Sol, en hyggelig og fin ettermiddags tur. Mange oss ble nok litt misunnelig på hagen hennes…

Veldig mange var med på fjellturen i Sierra Cortina med flott utsikt og lukten av urter.

Turen til Fyret med sine ulike planter og fossiler med mer, gav fine naturopplevelser for de som deltok.

Innimellom var det mange som koste seg i sola ved et av bassengene eller satt på verandaen sin med strikketøy eller en bok.

Hver kveld spiste vi middag sammen. Dette er både koselig og skaper et fint fellesskap. Kveldssamling ved Finca’n med quiz og allsang hadde vi også.

Ellers fikk noen av damene prøvd seg som mannekenger da Ask og Embla gjestet sentret en kveld med sine klær.

Gjengen som reiste hjem igjen etter oppholdet på Reuma-Sol, var alle enig om at turen var vellykket. Og at vi hadde fått påfyll både for kropp og sjel og sto bedre rustet til å gå vinteren i møte.

Neste tur til Reuma-Sol arrangeres 21. april 2018. Fortsatt ledig hotellrom og leiligheter.

Ønsker du å delta på neste tur eller vite mer om NRF Hedmark sin gruppetur til Reuma-Sol, ta kontakt med Hedmarks Reuma-Sol kontakt og gruppeleder :

Kari Riise Moen, tlf 986 08 887, mailadr. kariri_moen@hotmail.com