Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Hedmark / NRF Hedmark sin gruppetur 2016
Støtt oss

NRF Hedmark sin gruppetur 2016


Skrevet av: Hedmark / Publisert: 02.11.2016 / Oppdatert: 17.10.2022


NRF Hedmarks gruppetur til Reuma-Sol er nok en gang gjennomført. Gruppa reiste lørdag 8. oktober og besto av 21 deltagere, alle med et opphold på 2 uker. Her kan du lese hva gruppeleder Kari Riise Moen har skrevet om turen.

Været var bra. Sjøl om vi hadde noe regn / tordenvær 2-3 av dagene, lå temperaturen likevel på 20-24 grader.

Med mange ulike aktiviteter og utflukter hver dag, gikk tida fort. Vi deltok på bassengtrening, stavgang, balansetrening og flere gikk turer gjennom appelsinlunden både til Albir og til Alfaz del Pi. En fin fjelltur i La Nucia området fikk vi også til.

reumasol-host-2016-1

Busstur til Guadalest og vintur til Parcent sto på programmet. Likeledes markeds turer med shopping til Albir og Alfaz del Pi.

Lørdag gikk vi først til fyret i Albir og etterpå til Den norske Sjømannskirken. Der spiste vi rømmegrøt, spekemat og vafler og var med på markering av 20 års jubileet for siden de åpnet.

Også i år var det mange som var med til Åge Folkestad på Casa Vital i Altea for å spise tapas og smake på hans berømt ”blåevin”. Innimellom var det mange som koste seg i sola ved et av bassengene eller satt på verandaen sin med strikketøy eller en bok.

Hver kveld spiste vi middag sammen. Dette er både koselig og skaper et fint fellesskap. Kveldssamling med bursdagsfeiring hadde vi også. Dessuten gjennomførte Hedmarks gruppa en hyggestund i ”Salongen”, p.g.a. regn, for alle gjestene på Reuma-Sol med servering av sangria og loddsalg. Under dette arrangementet hadde vi besøk av Løten Seniordans som hadde oppvisning for oss. Loddsalget innbrakte hele 440 euro som senere ble overrakt Monique, som er ansvarlig for booking, resepsjonen og aktivitetsavdelingen på Reuma-Sol.

reumasol-host-2016-2

Gjengen som reiste hjem igjen etter oppholdet på Reuma-Sol, var alle enig om at turen var vellykket. Og at vi hadde fått påfyll både for kropp og sjel og sto bedre rustet til å gå vinteren i møte.

Neste tur til Reuma-Sol arrangeres 18. april til 2. mai 2017.

Ønsker du å delta på neste tur eller vite mer om NRF Hedmark sin gruppetur til Reuma-Sol, ta kontakt med Hedmarks Reuma-Sol kontakt og gruppeleder :

Kari Riise Moen, tlf 986 08 887, mailadr. kariri_moen@hotmail.com