Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Nordland / NRF Nordland Fylkeslag ønsker deg en fin sommer!
Støtt oss

NRF Nordland Fylkeslag ønsker deg en fin sommer!


Skrevet av: Nordland / Publisert: 21.06.2017 / Oppdatert: 17.10.2022


Nå er det sommer igjen og vi håper å gå litt varmere tider i møte.

Sommeren er for mange av oss en fin tid. Varme gjør ofte godt for kroppen når man har muskel og skjelett plager. Nyt sommeren!

Vi i NRF Nordland Fylkeslag ønsker alle dere en kjempefin sommer. Vi ser frem til høsten og vinteren, der vi kan tilby mange spennende kurs og møter for våre lokallag, tillitsvalgte, medlemmene og andre.

Vi skal ha en tillitsvalgtkonferanse, der vi forteller om hva som er nytt fra landsmøtet. Vi skal ha en dagskonferanse med fokus på mestring og diagnosearbeid. Vi skal ha et møte for likepersoner og instruktører, kurs for valgkomite og mye mer! Følg med på vår hjemmeside og vår facebookgruppe; der vil du finne informasjonen om våre arrangement  fortløpende.

Samtidig skal vi være der for nettopp deg; trenger du hjelp, har du spørsmål, kan vi gjøre noe for deg? Ta kontakt med oss! Du finner kontaktinformasjonen på vår hjemmeside. Ingen spørsmål er for store, ingen spørsmål er for små! Vi hjelper deg gjerne!

Samtidig ønsker vi å minne på vår vervekampanje. Verv en venn og bli med i trekningen om et gavekort fra Bodø Hotell! Du finner mer informasjon om vår vervekampanje på vår hjemmeside under nyheter.