Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oslo / NRF Oslo arrangerer tur til Gran Canaria i januar 2021! AVLYST!
Støtt oss

NRF Oslo arrangerer tur til Gran Canaria i januar 2021! AVLYST!


Skrevet av: Jeanette Hoel / Publisert: 22.07.2020 / Oppdatert: 17.10.2022


NRF Oslo arrangerer tur til Gran Canaria i januar 2021! AVLYST!

På grunn av den negative utviklingen rundt Covit-19, ser styret i NRF Oslo seg dessverre nødt til å avlyse turen. For de som eventuelt ønsker å opprettholde turen så må det gjøres i privat regi. For mer opplysninger rundt dette ta kontakt med tur ansvarlig Gerd Nikolaisen. Styret håper på at situasjonen med tiden vil endre seg og vil da igangsette nye reisetilbud til våre medlemmer.

Kyststripen ved Barranco de la Verga på Gran Canaria har et såkalt mikroklima; tørt, varmt, minimalt med pollen og er godt egnet for alle med revmatisme, allergi, eksem, psoriasis og lungesykdommer. Selv midtvinters kan temperatur og klima sammenlignes med en god norsk sommer.

På Valle Marina er det en stor fysikalsk avdeling. Dere bor i romslige leiligheter i stille og fredelige omgivelser. Hver leilighet har to soverom, stue med kjøkkenkrok, bad og balkong eller terrasse. Valle Marina ligger i Patalavaca like ved den «norske» byen Arguineguin. Det er kort vei til både sjø og strand, og til flott turterreng i fjellet. Anlegget har også en liten nærbutikk, restaurant og spisesal. Badehåndklær hentes i resepsjonen mot depositum og kan byttes i vaskeriet ved behov. Fra Valle Marina er det kun fem til ti minutter å gå til den populære stranden Amfi del Mar, med butikksenter og serveringssteder. Vanntemperaturen ligger mellom 20 og 23 grader.

Gran Fysio Terapisenter leier lokaler på området og er tilgjengelig for den som ønsker å bestille behandling eller treningstimer. Der tilbys fysioterapi, gruppebehandling i varmtvannsbasseng (34 grader) og individuelt tilrettelagt treningsprogram. Ta med rekvisisjon fra lege, manuell terapeut eller kiropraktor i Norge. Du legger ut for behandlingen selv, og søker Helfo om refusjon i etterkant.
For mer info: www.granfysio.no

Oppholdet er basert på at man skal klare seg selv i det daglige, men skulle du ha behov for legehjelp under oppholdet, er Valle Marina behjelpelig med å skaffe private, lokale leger. Utover eventuelle fysikalske behandlinger og trening er det mye du kan gjøre enten på egen hånd eller sammen med gruppen. Kanskje du vil utforske øya, gå fotturer eller ta deg rundt med bil eller buss, eller kanskje du bare ønsker å slappe av, være turist og nyte varmen og solen i et flott klima. Uansett hva du velger – du har mye å glede deg til! Gerd lager program på forhånd og legger opp til en utflukt med buss en helg i løpet av oppholdet, andre utflukter (Las Palmas, Maspalomas osv), konserter, quiz, samlinger, felles middager og kanskje bassengtrening i det store bassenget.

Avreise: Oslo 9. januar 2021 kl. 10.45 med ankomst Las Palmas kl. 15.30.
Hjemreise: Las Palmas 6. februar 2021 kl. 16.10 med ankomst Oslo kl. 22.50.

Prisene er per person og inkluderer flyreise Oslo – Las Palmas tur/retur, 23 kg innsjekket bagasje, transport flyplass – Valle Marina tur/retur, fire ukers opphold i leilighet med to soverom og gruppeleder.
Du kan søke Helfo om refusjon av fysikalsk behandling etter hjemkomst, på samme måte som om behandlingen var i Norge.
Valle Marina, pris per person i 4 uker fra 9.januar 2021:
4 i leiligheten 21.500.-.
3 i leiligheten 23.900.-.
2 i leiligheten 28.800.-.
1 i leiligheten 43.500.-.

Alternativt til Valle Marina tilbyr vi 4 ukers opphold på Servatur Green Beach. Hotellet ligger ved stranden i Patalavaca og i gangavstand (20 minutter) fra Valla Marina. Du kan selvfølgelig benytte deg av behandlings- og treningsmulighetene på Valla Marina. Green Beach er et populært leilighetshotell med fin beliggenhet, bare bassengområdet og strandpromenaden skiller hotellet fra havet. Hotellet ligger rett utenfor Patalavaca, ca 1,5 km fra Arguineguín. Det tar omtrent 20 minutter å gå til den flotte sandstranden Anfi Beach. På hotellet er det en hyggelig solterrasse og bassengbar. De fleste leilighetene har utsikt over Atlanterhavet. Fra takterrassen med behagelige solsenger er det en fantastisk utsikt. Hotellet har minimarked, myntvaskeri, heis, oppvarmet basseng og badehåndklær mot betaling og depositum. Leilighetene har 1 soverom, kjøkkenkrok og bad. Safe i resepsjonen mot betaling.

Green Beach, pris per person 4 uker fra 9.januar 2021:
2 i leiligheten 30.800.-.
Tillegg bo alene 18.200.-.
Prisen inkluderer flyreise Oslo – Las Palmas t/r, 23 kg innsjekket bagasje, transport flyplass – hotell t/r, 4 ukers opphold i leilighet med delvis havutsikt for 2 personer på Green Beach Hotel og gruppeleder.

Fasiliteter som er tilpasset trening, rehabilitering og rekreasjon på Valle Marina:
Individuell fysioterapi med øvelser, massasje og elektroterapi.
Gruppebehandling i basseng, ledet av fysioterapeut, terapimaster, individuelt tilrettelagt treningsprogram, selvtrening i treningslokale med MTT-utstyr, individuell behandling og trening i varmtvannsbasseng.
Gestaltpsykoterapi. Trenger du en å snakke med? Har du problemer eller valg du sliter med akkurat nå?
Du er velkommen til samtale hos Gestaltpsykoterapeut Ingebjørg Brubæk.

Gruppeleder på turen er Gerd Nikolaisen og Tone Dagsloth.

Påmelding til Gerd på tlf. 90087479 eller mail. n_gerd@hotmail.com (legg merke til understrek mellom n og gerd).
Påmeldingsfrist 1. september!