Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Vestfold / Ny runde i Aktiv i lag
Støtt oss

Ny runde i Aktiv i lag


Skrevet av: Larvik revmatikerforening / Publisert: 12.04.2024 / Oppdatert: 12.04.2024


Ny runde i Aktiv i lag

15.april - 16.juni inviteres alle medlemmer i NRF til en ny og spennende runde med aktivitetskonkurransen Aktiv i lag.

Trenger du inspirasjon til å komme i gang med fysisk aktivitet, ønsker du å utfordre deg selv eller har du lyst til å prøve noe nytt? Bli med i Aktiv i lag! Du kan registrere aktivitet fra mandag 15.april til søndag 16.juni, altså åtte uker. Du kan bli med når som helst i denne perioden. Målet er å etablere gode vaner du tar med deg også etter at konkurransen er avsluttet.

Hvordan delta i konkurransen?

Du oppretter bruker på konkurransesidene http://www.aktivilag.no og velger ditt lokallag. Her finner du også all informasjon du trenger å vite for å delta. Har du vært med tidligere, bruker du samme innlogging som sist. Og da er det bare å begynne å registrere aktivitet. Du kan registrere alt fra bassengtrening, husarbeid, løvraking, styrketrening, yoga, sykling og mye mer. Du kan gjøre aktiviteten alene, eller sammen med laget ditt.

For hver aktivitet du registrerer hjelper du også lokallaget ditt. Kanskje det er ditt lokallag som går av med seieren som det mest aktive laget i NRF?

Det er premier både til det mest aktive lokallaget og til den mest aktive utøveren. Det trekkes fem premier blant alle deltakerne som har registrert minst 16 aktiviteter i perioden, og, nytt i 2024: Det blir premie til laget som har fått med seg flest deltakere.

Publisert: Truls M Eskelund