Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Vestfold / KONSERTEN 7. AUGUST AVLYST PER 3 AUGUST!
Støtt oss

KONSERTEN 7. AUGUST AVLYST PER 3 AUGUST!


Skrevet av: Larvik revmatikerforening / Publisert: 27.07.2021 / Oppdatert: 17.10.2022


«On the Road Again» lørdag 7 august

 

Vi inviterer dere til et fyrverkeri av en forestilling for gammel og ung på Galeiscenen i Stavern lørdag 7 august kl.20.00. Kjøp helst billetter på forhånd! Det blir også salg av billetter ved døra fra kl 19.

Memory Town er bandet som spiller de gode gamle låtene og de evige slagerne fra 50, 60 og 70 tallet. Bli med gutta og deres gjesteartister tilbake til de gode tiårene der låtene satte seg skikkelig på hjernen og musikken fikk virkelig foten til å svinge.

Foruten bandet kommer de kjente artistene «Sputnik» og Stein Ingebrigtsen, samt Larviks egen Hedda Brekke Aronssen.

Bestill billetter her:  https://galeiscenen.no/events/on-the-road-again-675/?occurrence=2021-08-07

Larvik Revmatikerforening får være med å arrangere konserten, og dette innebærer en mulighet til å stå på stand og promotere foreningen før og etter konserten. Overskuddet av konserten går til foreningens arbeid!  Etter koronaåret 2021 har folk på tvers av generasjoner blitt hjemmesittende. Vi ønsker nå skape et kulturelt engangstiltak som skaper en mulighet for musikalsk brobygging mellom generasjoner, siden vi har stor tro at god musikk fremmer god mentalhygiene, som igjen bidrar til god folkehelse. Vi ønsker skape en forståelse blant de yngre om hva slags musikkpreferanser mange voksne har og/eller har hatt, gjennom en felles konsertopplevelse/formidling. Inviter med deg noen yngre! NB! Konserten 6 august er avlyst.
Billetter koster kr 300 for medlemmer av Norsk Revmatikerforbund (betalt kontingent 2021), og kr 380 for ikke-medlemmer. Er du medlem, kjøper du billetten til full pris fra Galeiscenen. Meld deretter fra hvor mange billetter du har kjøpt for medlemmer samt ditt kontonummer, på epost til larvik.vf@revmatiker.org . Da refunderer vi kr 80 per billett i etterkant.
Er du ikke medlem, men ønsker bli det, så gå til Norsk Revmatikerforbunds nettside og meld deg inn! Eller ta kontakt med oss.

VELKOMMEN til «a walk down memory lane» med oss på Galeiscenen!

Musikalsk ansvarlig: Espen Gjelstad Gundersen