Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oslo / Ønske om medvirkere til forskning
Støtt oss

Ønske om medvirkere til forskning


Skrevet av: Oslo / Publisert: 25.06.2019 / Oppdatert: 17.10.2022


I et forskningsprosjekt på Oslo Universitetssykehus trenger de friske pasienter for å kunne utvikle bedre hjelp og behandling for smertepasienter. Kanskje har du venner og familie som kan tenke seg å stille opp for hjelpe? Det er verdifull innsats. De trenger friske mennesker mellom 20 og 80 år?

Kort fortalt:
Det er svært mange mennesker med smerter som vi i dag ikke finner noen forklaring på. Vi trenger friske personer for å studere hvordan nervesystemet vårt fungerer. Deltakere kan hjelpe oss til å bli flinkere til å utrede nerveskader og smertetilstander.
Vi vil påføre deltakerne korte stimuleringer på huden i form av varme og kulde. Det kan være lett smertefullt, men er ikke skadelig. Testen vil ta 1- 1 ½ time. Du honoreres med gavekort på 250 kroner.
De som tenker at de kanskje kan bidra kan registrere seg her: https://www.ous-research.no/formi   de kan også ringe: 23 01 61 67 eller send e-post til post.formi@ous-hf.no

Studien starter i september 2019 og utføres ved Ullevål sykehus, Bygg 37B, 3. etasje ved Forsknings- og formidlingsenheten for muskelskjeletthelse (FORMI).

Hvis du ønsker å lese mer om hvem som kan delta se inklusjons/eksklusjonskriterier og les studiens samtykke her. (OBS! I denne studien vil det ikke bli tatt genetiske prøver og ikke alle testene som er beskrevet i samtykket vil utføres da dette kun er en del av et større prosjekt.)

Send gjerne invitasjonen videre til noen som kanskje kan være med å bidra.