Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Trøndelag Sør / Oppdal revmatikerforening inviterer til Basar i OMM 6 mars kl 1800
Støtt oss

Oppdal revmatikerforening inviterer til Basar i OMM 6 mars kl 1800


Skrevet av: Oppdal / Publisert: 04.03.2020 / Oppdatert: 17.10.2022


Oppdal revmatikerforening inviterer til Basar i OMM 6 mars kl 1800

Oppdal revmatikerforening er i full gang med det nye året, og etter et vel gjennomført årsmøte med rekord i antall oppmøtte er ermene brettet opp og klar til nye sprell; vi arrangerer Basar! Adressen for kvelden er Oppdal Misjons- og Menighetshus i Aunevegen 24A, og alle er velkommen.

Vinterferieuken og uken etter har vi sittet på Domus ( Coop Mega Oppdal) og solgt lodd til hovedlotteriet, og tilbakemeldingene fra folk som vi har snakket med i den forbindelse er at; «dette er gøy, vi kommer!»

Vi gleder oss derfor veldig til og igjen kunne by på et sosialt treffpunkt i OMM, denne gangen med trekning av Hovedlotteri, loddsalg til Kveldslotteri og Åresalg. Gevinstene er rett og slett vanskelig å beskrive, da bedrifter og privatpersoner generøst har donert utrolig flotte bidrag. Som lokallag drevet på frivilligheten er det rørende å motta slike gode ord og donasjoner, vi kan ikke annet enn å si tusen takk, det betyr veldig mye for oss.

Vi ønsker alle som en hjertelig velkommen til oss i lokalene på OMM Fredag 6 mars kl 1800. Mellom 18-19 blir det arrangerte aktiviteter for barna med konkurranser og premier. ( voksne har ingen adgang til å delta, de får kun lov til å være med å heie!) Aktivitetene er blant annet ballkasting, score mål og fisketur. Det vil bli runder med loddsalg og åresalg og påfølgende trekning, trekning av Hovedlotteriet og avsluttes med kveldslotteriet.

Det vil og bli anledning til å kjøpe strikkepakker og mønster til innsamlingsaksjonen for Shetland som Oppdal revmatikerforening er involvert i.

Kaffe/te og saft sammen med vårt beryktede kakebord er selvfølgelig på plass, og vi har glutenfrie alternativer.
Håper å se nettopp deg og dine denne kvelden, vi gleder oss!

Med vennlig hilsen

Styret i Oppdal Revmatikerforening