Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oslo / Oslo fylkeslag ble tildelt extraexpress-midler
Støtt oss

Oslo fylkeslag ble tildelt extraexpress-midler


Skrevet av: Oslo / Publisert: 16.11.2017 / Oppdatert: 16.11.2017


Det er med stor glede at Oslo fylkeslag mottok meldingen om at vi har fått midler til 4 extraexpress-prosjekter som skal gjennomføres i 2018.

2018 blir året der Norsk Revmatikerforbund ønsker å fokusere på «trening som medisin». Derfor søkte fylkeslaget midler til flere prosjekter som fokuserer på trening. Vi tenkte ut av boksen og litt utradisjonelt og det ga resultater:

Myke ledd med Bikram Hot Yoga

Vi fortsetter suksessen med yoga i varmt rom, i samarbeid med Bikram Hot Yoga Oslo. Med midlene vi har fått kan vi senke prisen på månedsabonnement slik at flere får oppleve de mykgjørende og gode egenskaper som denne treningsformen har for personer med revmatisk sykdom. Mer informasjon følger når vi har på plass avtalen med yogasenteret.

Kajakk, ja takk

Vi ble inspirert av Oppland fylkeslag som gjennomførte et kajakkkurs for deres medlemmer. Kajakkpadling er en treningsform som gir god trening til overkroppens muskler, er litt ny for mange og byr i tillegg på flotte naturopplevelser. Med midlene vi har fått kan vi starte opp et kajakkkurs for 20 medlemmer
Vi ønsker å være på den sikre siden og skal innlede samarbeid med Oslo Kajakklubb for kursing. Følg med i 2018!

Bok fremgang med staver

Ut på tur, aldri sur. Dette skal Oslo fylkeslag sette om i praksis. Vår frisklivsagent skal lede an et stavgangskurs og danne stavgangsgruppe. Med midlene vi har fått skal vi kjøpe inn gode gangstaver som kan lånes av de som ikke har staver. Vi skal få inn en instruktør som skal lære deltagerne riktig gangteknikk. Dette er et tilbud som passer alle aldre!

Stive ledd, men god glid

Vår siste prosjekt blir et skiteknikkkurs i samarbeid med Skiforeningen. To instruktører lærer 16 av våre medlemmer riktige skiteknikker. Dere kommer til å få glede av å gå lettere på ski, bruke alle ledd på en riktig måte, og ikke minst få flotte naturopplevelser. Går av stabelen vinter 2018