Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oslo / Få ledige plasser igjen: fylkeslagets tur til ReumaSol
Støtt oss

Få ledige plasser igjen: fylkeslagets tur til ReumaSol


Skrevet av: Oslo / Publisert: 29.04.2019 / Oppdatert: 17.10.2022


Nå er det fortsatt mulig å melde seg på turen men det er få ledige plasser igjen. Blir du med på en hyggelig tur til Reuma-Sol Senter som ligger ved Costa Blanca kysten i Spania? Her skal vi nyte dagene i et behagelig klima. Det tilbys et bredt utvalg av helse- og velvære-behandlinger i et trygt og tilrettelagt miljø. Behandling og trening kan tilpasses den enkelte. Gerd Nikolaisen er med som gruppeleder og arrangerer aktiviteter og utflukter.

NRF Oslo fylkeslag reiser på

fellestur til Spania, 24. august – 7. september 2019.

Vi reiser fra Gardermoen kl. 12.15 den 24.august og ankommer Alicante kl. 16.00 Der blir vi hentet av buss som kjører oss til Reuma-Sol.

Hjem reiser vi 7. september  kl. 15.40 fra Alicante og lander på Gardermoen kl. 19.20

På Reuma-Sol arbeider skandinavisk-talende fysioterapeuter som er spesialister på muskel- og skjelettplager. Her legges det vekt på aktiv behandling med bedre funksjonsevne i hverdagen som mål.

Sentret har 2 utendørs bassenger, pluss innendørs basseng, treningsrom, velvære

avdeling (pedikyr, manikyr, frisør mm), fysikalsk avdeling, restaurant, storkiosk, møterom, minigolf og bocciabane.

Vi bor enten i leiligheter eller hotellrom.

 

Turen koster :

4 personer i delt leilighet kr 9250.-

3 personer i delt leilighet kr 9250.-

2 personer i delt leilighet kr 12250.-

 

2 personer i delt hotellrom inkludert frokost kr 11850.-

1 person i hotellrom alene inkludert frokost kr 14950.-

 

Tillegg per person for leilighet med to bad per person, når leiligheten bebos av:

4 personer   kr     300.-

3 personer   kr     300.-

2 personer   kr   1100.-

 

Hvis hele gruppen forhåndsbestiller halvpensjon kan vi tilby dette til en gunstig pris som følger: Pris for 2 uker i leilighet kr 2600 og kr 1900 i hotellrom (der er frokost allerede inkludert).

 

Pakkeprisene inkl. følgende: Flyreise Oslo-Alicante tur/retur basert på rutefly med Norwegian i økonomiklasse som skissert i programmet.

2 x 20 kilo bagasje for sending og 1 stk. håndbagasje per person.

Forhånd-reserverte seter på flyet, flyskatter, busstransport Alicante-Reuma-Sol tur retur.

Frokost inkludert på hotellrom. Velkomstmøte på Reuma-Sol. Busstransport fra hotellet til flyplassen ved hjemreise. Lokale skatter og avgifter. Alle priser er basert på dagens tariffer, avgifter og valutakurser gyldige per 17.12.2018.

Det tas forbehold om prisendringer som skyldes endringer i nevnte faktorer. Alle priser er basert på minimum 15 betalende deltagere. Ved færre deltakere kan det bli tillegg i pris.

Alle kan søke Solidaritetsfondet om støtte til oppholdet. Her er det  inntekten fra sist år som legges til grunnlag for om du får tildelt støtte. I tillegg kan de uten frikort eller fri behandling søke Egenandelsfondet om støtte til behandling på Reuma-Sol.

 

Det anbefales å velge halvpensjon da vi kan bestemme fra dag til dag om vi vil spise lunsj eller middag ved sentret. Skal vi ut på dagstur er det fint med middag om kvelden der, og velger vi å være på sentret hele dagen kan vi spise lunsj der og eventuelt ta oss en tur på byen til middag på kveldstid.

Reuma-Sol ligger nesten midt mellom byene Altea, Albir og Alfas` del Pi. Det tar ca. 40 minutter å gå til hver av dem. Er vi to eller flere som spleiser på drosje til en av dem koster det mindre enn en bussbillett her hjemme. Vi kan ta turer til stranda i Benidorm (henger nesten sammen med Albir), Altea eller Albir dersom vi blir lei av å bade i basseng. Marked er det nesten daglig i en av byene.

 

Utflukter skal vi selvfølgelig ha. Hva sier dere til en strandtur til Villa Joyosa og/eller et besøk på en sjokoladefabrikk, eller vinsmaking på Mendoza fabrikken eller Present ? Vi kan besøke Calpe med sin berømte klippe (400 meter o.h.) og en nydelig strand, dra til Guadelest ( en liten by på toppen av en klippe) eller et lokalt galleri. En dagstur til Valencia kan også være aktuelt. Mulighetene er mange og Valencia området er stort.

 

NB: Behandling av fysioterapeut og trening i varmt vann: Vi trenger ikke ha med rekvisisjon fra lege lengre, men jeg anbefaler å ha med likevel da fysioterapeutene ikke kan sette diagnoser . Viktig for å kunne søke refusjon fra Helfo i etterkant av oppholdet er at fysioterapeuten du kommer til er godkjent behandler og står på listen i IMI systemet til Helfo.

 

Mvh

på vegne av Oslo fylkeslag. Gerd Nikolaisen

 

Bindende påmelding innen 20. mars.

Bestiller du senere enn 20. mars kan det bli andre flytider og litt dyrere.

 

PS: Her bør dere bestemme dere raskt da det er rift om flybillettene.

Påmelding til meg på tlf. 90087479 eller mail. n_gerd@hotmail.com Legg merke til understrek mellom n og gerd.