Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oslo / Oslo fylkeslag reiser til Reuma Sol
Støtt oss

Oslo fylkeslag reiser til Reuma Sol


Skrevet av: Oslo / Publisert: 09.01.2018 / Oppdatert: 09.01.2018


Blir du med på en hyggelig tur til Reuma-Sol Senter som ligger ved Costa Blanca kysten i Spania. Her skal vi nyte dagene i et behagelig klima. Det tilbys et bredt utvalg av helse- og velværebehandlinger i et trygt og tilrettelagt miljø. Behandling og trening kan tilpasses den enkelte. Gerd Nikolaisen blir med som gruppeleder og arrangerer aktiviteter og utflukter.


Altea

Vi reiser fra Gardermoen kl. 12.15 den 1. september  og ankommer Alicante kl. 16.00 Der blir vi hentet av buss som kjører oss til Reuma-Sol.
Hjem reiser vi 15. september  kl. 15.40 fra Alicante og lander på Gardermoen kl.19.20

På Reuma-Sol arbeider skandinavisktalende fysioterapeuter som er spesialister på muskel- og skjelettplager. Her legges det vekt på aktiv behandling med bedre funksjonsevne i hverdagen som mål.

Sentret har 2 utendørs bassenger, pluss innendørs basseng, treningsrom, velvære avdeling (pedikyr, manikyr, frisør mm), fysikalsk avdeling, restaurant, storkiosk, møterom, minigolf og bocciabane.

Vi bor enten i leiligheter eller hotellrom.

 

Turen koster :

4 personer i delt leilighet kr 8950.-
3 personer i delt leilighet kr 9750.-
2 personer i delt leilighet kr 11450.-
1 person disponerer hele leiligheten kr 15975.-

2 personer i delt hotellrom inkl. frokost kr 13485.-
1 person i hotellrom alene inkl. frokost kr 17850.-

Hvis hele gruppen forhåndsbestiller halvpensjon kan vi tilby dette til en gunstig pris som følger: Pris for 2 uker i leilighet kr 2750 og kr 1750 i hotellrom (der er frokost allerede inkludert).

 

Pakkeprisene inkl. følgende: Flyreise Oslo-Alicante tur/retur basert på rutefly med Norwegian i økonomiklasse som skissert i programmet.

  • 1 x 20 bagasje for sending og 1 x håndbagasje per person.

Forhåndsreserverte seter på flyet.  Flyskatter.  Busstransport Alicante-Reuma-Sol tur retur.

Frokost inkludert på hotellrom. Velkomstmøte på Reuma-Sol. Busstransport fra hotellet til flyplassen ved hjemreise. Lokale skatter og avgifter. Alle priser er basert på dagens tariffer, avgifter og valutakurser gyldige pr.27.11.2017.

Det tas forbehold om prisendringer som skyldes endringer i nevnte faktorer. Alle priser er basert på minimum 15 betalende deltagere. Ved færre deltakere kan det bli tillegg i pris.

 Alle kan søke Solidaritetsfondet om støtte til oppholdet. Her er det  inntekten fra sist år som legges til grunnlag for om du får tildelt støtte. I tillegg kan de uten frikort eller fri behandling søke Egenandelsfondet om støtte til behandling på Reuma-Sol.

NB: Gerd Nikolaisen er behjelpelig med å skrive søknader. 

Det anbefales å velge halvpensjon da vi kan bestemme fra dag til dag om vi vil spise lunsj eller middag ved sentret. Skal vi ut på dagstur er det fint med middag om kvelden der, og velger vi å være på sentret hele dagen kan vi spise lunsj der og eventuelt ta oss en tur på byen til middag på kveldstid.

Reuma-Sol ligger nesten midt mellom byene Altea, Albir og Alfas` del Pi. Det tar ca. 40 minutter å gå til hver av dem. Er vi to eller flere som spleiser på drosje til en av dem koster det mindre enn en bussbillett her hjemme. Vi kan ta turer til stranda i Benidorm (henger nesten sammen med Albir), Altea eller Albir dersom vi blir lei av å bade i basseng. Marked er det nesten daglig i en av byene.

Utflukter skal vi selvfølgelig ha. Hva sier dere til en tur til Villa Joyosa og et besøk på en sjokoladefabrikk, eller vinsmaking på Mendoza fabrikken eller Present ? Vi kan besøke Calpe med sin berømte klippe (400 meter o.h.), dra til Guadelest ( en liten by på toppen av en klippe) eller et lokalt galleri. En dagstur til Valencia kan også være aktuelt. Mulighetene er mange og Valencia området er stort.

 

NB: Behandling av fysioterapaut og trening i varmt vann: Vi trenger ikke ha med rekvisisjon fra lege lengre, men personlig vil jeg ta det med uansett siden disse reglene er helt nye. Spør om den fysioterapauten du kommer til er godkjent behandler og står på listen i IMI systemet til Helfo. Hvis ikke be om en annen som er godkjent. Viktig for å kunne søke refusjon fra Helfo i etterkant av oppholdet.

 

Mvh

på vegne av Oslo fylkeslag.

Gerd Nikolaisen

 

Bindende påmelding innen 26. mars.
Bestiller du senere enn 26. mars blir det andre flytider og litt dyrere.

PS: Her bør dere bestemme dere raskt da det er rift om flybillettene.

Påmelding til meg på tlf. 22520694 / 90087479 eller mail. n_gerd@hotmail.com Legg merke til understreken mellom n og gerd.