Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Akershus / Prøvetime på Hot Yin Yoga i Sandvika
Støtt oss

Prøvetime på Hot Yin Yoga i Sandvika


Skrevet av: Oslo / Publisert: 26.01.2022 / Oppdatert: 17.10.2022


The Room i Sandvika inviterer til gratis prøve time, for de som lurer på om Hot Yin Yoga kunne være noe for dem.

Yoga er en samling mentale og kroppslige teknikker med opprinnelse fra India. Ordet yoga kommer fra sanskrit og betyr union eller forening i sin mest vanlige fortolkning. Ulike former for yoga har vokst fram gjennom tusener av år som del av den religiøse praksis i Sør Asia. Moderne yoga finnes i mange former og retninger, men fellestrekkene er likevel mange. I våre dager presenteres yoga i Vesten som en ikke-religiøs disiplin.

Yoga trening er et godt supplement til annen trening og at det gjør godt for både kropp og sjel. Det gir optimalt treningsutbytte å kombinere styrken og kontrollen fra Pilates med fleksibiliteten fra Yoga.

Hot Yin Yoga. På denne timen ønsker vi å balansere våre tanker og vår kropp for å oppnå ro, avspenning og dype strekker. Vi bruker fysiske øvelser, en kontrollert pust samt fokus på å spenne av og stresse ned. Målet er å balansere kroppen og tankene for å komme nærmere en full bevissthet rundt deg selv og din kropp.

Øvelsene går sakte og er enkle å følge for deg som ikke har prøvd yoga tidligere. Posisjonene holdes over litt tid for å gi kroppen mulighet til å slippe spenninger og forlenge muskler og bindevev. Denne yogaformen påvirker nervesystemet og har derfor meget god effekt for dem med mye stress både fysisk og psykisk.

Rommet er oppvarmet med infrarød varme, slik at temperaturen vil være et sted mellom 35 til 37 grader.

Du vil bli målt hvor stiv, lite bevegelse du har før du begynner. Så vil du bli målt med jevne mellomrom under forskningsperioden som går over 30 uker. Velger du å være med på disse timene vil du få ytterligere informasjon om forskningsprosjektet etter at du har fått plass.

Timen den 30. januar 2022, er avlyst grunnet sykdom.

Ny time blir 06. februar 2022

  • Varighet i 60 minutter.
  • Når: 06. februar 2022.
  • Klokken: 15.00
  • Hvor: The Room Sandvika
  • Adresse: Eyvind Lyches vei 23B, 1338 Sandvika.
  •  Påmelding sendes direkte til sandvika@theroom.no

Vi følger hele tiden med på de nasjonale smittereglene pga Covid-19. Det blir tilrettelegge slik at vi kan overholde en meters avstand inne i yoga rommet. Vi anbefaler at du bruker munnbind frem til du er på plass i yogarommet, og vasker hender med Antibac før og etter timen.

Har du hoste, feber eller føle at formen er dårlig, holder du deg hjemme.

Har du spørsmål kan du kontakte prosjektleder Jeanette Hole på e-post eller telefon 926 06 786