Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Østfold / Rakkestad Revmatikerforenings sensommer tur 2021
Støtt oss

Rakkestad Revmatikerforenings sensommer tur 2021


Skrevet av: Rakkestad / Publisert: 04.09.2021 / Oppdatert: 17.10.2022


Rakkestad Revmatikerforenings sensommer tur 2021

I strålende solskinn lørdag 21. august reiste vi hele 33 personer på busstur til Drøbak. Vi hadde planlagt turen i fjor, men på grunn av koronaen ble den utsatt til i år.

 

Første stopp var på krukkegården i Drøbak, en annerledes handleopplevelse. Med masse krukker i alle slags varianter fra store til små, pizza ovner, bål-fat, utepeiser og masse nydelige blomster, stauder, roser, etc. En unik butikk med forskjellige ting og shoppe alt fra keramikk-fater, blomstervaser, hageredskaper, honning etc. en ble ganske inspirert av alt dette og litt handel ble det også.

Etter en times tid kjørte vi videre til akvariet i Drøbak som lå helt nede ved sjøen. Dette er det eneste akvariet på Østlandet og viser Oslofjordens rike fiskeliv på nært hold. Vi hadde en fantastisk guide som tok oss rundt der og fortalte oss om de forskjellige fiskene fra yngel til store fisker. Dette må bare oppleves.

Ved 12.30 tiden var det tid for 2 -retters middag på ett nydelig sted som het Kumlegaarden restaurant. Her ble vi servert kalvestek og hjemmelaget karamellpudding og kaffe. Det smakte helt nydelig og alle var veldig fornøyde.

Vi fikk god tid til å spasere rundt i Drøbak og se oss omkring nede ved sjøen, et yrende båtliv og det var noen som hadde sett Colour line båten.

Fine butikker og ikke å forglemme “Nissehuset”. Jeg tror samtlige var innom der. Var bare litt deilig å spasere ute i det nydelige været å nyte Drøbak, et flott sted. Masse kremmere hadde også slagsboder på torget og der var det jo litt av hvert å kjøpe.

Kl 15.30 tiden var det på tide å vende reisen hjemover til Rakkestad og vi får takke en solid og hyggelig bussjåfør som tok oss trygt bort og hjem igjen.

tilbakemeldinger har vært positive. Og turen ble veldig bra da vi fikk buss med heis for at alle kunne ha det komfortabelt.

Takk for koselig tur.

31.08.2021

M.Bjørnstad, Foto; Ole Harald Bjørnstad