Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oslo / Reis med NRF Oslo fylkeslag til Gran Canaria i januar
Støtt oss

Reis med NRF Oslo fylkeslag til Gran Canaria i januar


Skrevet av: Oslo / Publisert: 14.08.2018 / Oppdatert: 17.10.2022


Når det er på det mørkeste og kaldeste her hjemme, kan du bli med NRF Oslo til Valle Marina; den mest solsikre plassen på hele Gran Canaria! Tre uker med avreise 5.januar 2019. Turen er åpen for alle. Gruppeleder på turen er Gerd Nikolaisen.

Opsjon 1: Tre uker på Valle Marina

På Valle Marina er det en stor fysikalsk avdeling. Vi bor i romslige leiligheter i stille og fredelige omgivelser. Hver leilighet har to soverom, stue med kjøkkenkrok, bad og balkong eller terrasse. Valle Marina ligger i Patalavaca like ved den «norske» byen Arguineguin. Det er kort vei til både sjø og strand, og til flott turterreng i fjellet. Anlegget har også en liten nærbutikk, restaurant og spisesal. Badehåndklær hentes i resepsjonen mot depositum og kan byttes i vaskeriet ved behov.

Utover eventuelle fysikalske behandlinger og trening er det mye du kan gjøre enten på egen hånd eller sammen med gruppen. Kanskje du vil utforske øya, gå fotturer eller ta deg rundt med bil eller buss, eller kanskje du bare ønsker å slappe av, være turist og nyte varmen og solen i det flotte klimaet. Uansett hva du velger – du har mye å glede deg til!

Prisene er per person og inkluderer flyreise Oslo – Las Palmas tur/retur , 2 x 20 kg innsjekket bagasje, transport flyplass – Valle Marina tur/retur, og tre ukers opphold i leilighet med to soverom. Tillegg for halvpensjon : kr. 2940.-

Du kan søke Helfo om refusjon av fysikalsk behandling etter hjemkomst, på samme måte som om behandlingen var i Norge.

  Tre uker med avreise 5.januar
Fire i leiligheten 13.880.-
Tre i leiligheten 15.140.-
To i leiligheten 17.450.-
Alene i leiligheten 24.380.-

Opsjon 2: Fire uker på Servatur Green Beach (gangavstand til Valle Marina)

For dere som vil bli litt lengre har vi 4 ukers opphold på Servatur Green Beach. Du kan se bilder fra Servatur Green Beach ved å klikke her. Hotellet ligger ved stranden i Patalavaca og i gangavstand fra Valla Marina. Det betyr at man kan benytte seg av behandlings- og treningsmulighetene på Valla Marina.

De fleste leilighetene har utsikt over Atlanterhavet. Fra takterrassen med behagelige solsenger er det en fantastisk utsikt. Hotellet har minimarked, myntvaskeri, heis, oppvarmet basseng og badehåndklær mot betaling og depositum. Leilighetene har 1 soverom, kjøkkenkrok og bad. Safe i resepsjonen mot betaling.

Prisen er per person og inkluderer flyreise Oslo – Las Palmas tur/retur, innsjekket bagasje (24 kg innsjekket bagasje + 6 kg håndbagasje), mat på flyet tur/retur, transport flyplass – hotell tur/retur. 4 ukers opphold i 2-roms leilighet med havutsikt, frokost og gruppeleder.

Du kan søke Helfo om refusjon av fysikalsk behandling etter hjemkomst, på samme måte som om behandlingen var i Norge.

  4 uker med avreise 5.januar
Alene i leiligheten 41.110.-
To i leiligheten 26.550.-

Fasiliteter som er tilpasset trening og rekreasjon:

Gruppebehandling i basseng, ledet av fysioterapeut, terapimaster, individuelt tilrettelagt treningsprogram, selvtrening i treningslokale med MTT-utstyr, individuell behandling og trening i varmtvannsbasseng.

Gestaltpsykoterapi: Trenger du en å snakke med?, Har du problemer eller valg du sliter med akkurat nå?,  Føles livet vanskelig av andre grunner?, Du er velkommen til samtale hos Gestaltpsykoterapeut Ingebjørg Brubæk.

 

Er du ikke fra Oslo fylkeslag? Du er likevel hjertelig velkommen til å melde deg på tur med oss!

 

Mvh 

på vegne av NRF Oslo fylkeslag, Gerd Nikolaisen

 

PS: Her bør dere bestemme dere raskt da det er rift om flybillettene.

Påmelding til meg på tlf. 90087479 eller mail. n_gerd@hotmail.com

Legg merke til understrek mellom n og gerd.