Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Oslo / Saltrening til glede!
Støtt oss

Saltrening til glede!


Skrevet av: Jeanette Hoel / Publisert: 31.08.2021 / Oppdatert: 31.08.2021


Saltrening til glede!

Mette Sollihagen Hauge (foto privat).

 

Fylkeslaget i NRF Oslo gleder seg stort over at de nå endelig kan få igangsette tilbud om saltrening til sine medlemmer igjen. Takket være en god søknadsprosess til DAM-Exstra stiftelsen ble det også denne gangen tilslag og planene ble en realitet. Dette gleder også en av våre medlemmer, Mette Sollihagen Hauge som tidligere deltok på vårt tilbud på Apex klinikken, hvor vi nå tilbyr trening igjen

Mette jobber til daglig på Forskningsadministrasjonen på Universitetet i Oslo, men har også en hverdag med å håndtere sin diagnose psoriasis artritt.

Mette er en munter og engasjert dame i begynnelsen av 60-årene som fikk symptomene på diagnosen sin i 20 årene. Hun har lært å kjenne diagnosen oppover årene og ser hva som er greit og ikke greit for kroppen.

-Jeg kan gjerne gå på ski, men ikke i store bakker. Jeg tåler tørr kulde, men så fort det blir vind merkes det på kroppen, forteller hun.

Mette har tidligere deltatt på saltrening på Apex klinikken og hun forteller om en positiv erfaring i forhold til treningsopplegg og instruktør.

-Jeg fikk innføring i styrketrening som er vanskelig å oppnå på egenhånd. Instruktøren fulgte godt opp individuelt og korrigerte underveis, selv om det var en gruppetrening. Instruksjonen var veldig bra, ingen krav, kun lagt opp til lavterskel nivå. Og det motiverte meg til å delta på alle kursdager. Ja, jeg stilte til og med opp 22. desember, da de fleste var opptatt med juleforberedelser, forteller hun entusiastisk.

Mette avslutter med å si at dette er et godt tilbud som hun verdsetter og roser de frivillige i NRF Oslo fylkeslag som har fått til dette.