Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Trøndelag Nord / Sommerferie for fylkeslaget
Støtt oss

Sommerferie for fylkeslaget


Skrevet av: Nord-Trøndelag / Publisert: 27.06.2023 / Oppdatert: 27.06.2023


Sommerferie i NRF Trøndelag fylke nord

 

Sommer og sol 🌞

 

Da tar fylkesstyret sommerferie, men Toril tar ferie i perioden fra 3. juli og til 14. august.  Hun kommer imidlertid til å være innom kontoret noen dager i perioden.

Har dere noe på hjertet, send en mail så svarer vi så fort vi kan.

Vi er takknemlige for at fire medlemmer meldte seg frivillig som brukerrepresentanter, tusen takk.

Likepersonstjenesten er kommet i gang på sykehuset Levanger, kjempefint at noen stiller opp med den jobben. Takk til dere.

Forbundsleder Tor Eivind Johansen informerte på et teamsmøte at kontrollkomiteen godkjenner ikke vedtaket om salg av Alfaz Oasis (Reuma-Sol). Da forslaget ikke var godt nok økonomisk utredet. Derfor jobber de videre som de har gjort siden det ekstraordinære landsmøte. Det kreves et nytt ekstraordinært landsmøtevedtak fra minst 6 fylkeslag for ny avstemning, eller at saken kommer opp på landsmøte i oktober. Det er det vi vet så langt.

Fylkeslaget arrangerer Diagnoseseminar om Fibromyalgi lørdag 23. september ved sykehuset Levanger.   Trond Haugmark har doktorgrad innenfor Fibromyalgi og har sagt ja til å komme på vårt diagnoseseminar.  Birgitte Rossøy diagnosespesifikk likeperson kommer også. Vi sørger for kaffe og enkel lunsj.  Kr 100 i egenandel. Nærmere invitasjon vil bli sendt ut.

 

Sommerlig hilsen fra

Norsk Revmatikerforbund Trøndelag fylke nord

styret