Hopp til innhold
Forside / Ditt lokallag / Agder / Ingvard Wilhelmsen – Spennende foredrag i Kristiansand
Støtt oss

Ingvard Wilhelmsen – Spennende foredrag i Kristiansand


Skrevet av: Kristiansand revmatikerforening / Publisert: 14.06.2021 / Oppdatert: 15.06.2021


Hei, medlemmer i Kristiansand Revmatikerforening

Det har vært et tøft år for oss alle under corona-pandemien, og vi har dessverre ikke kunnet være så aktive med trening og andre arrangementer som vi hadde ønsket. Men nå kan vi endelig se fremover og invitere til vårt første fysiske medlemsmøte i år.

Vi har vært så heldige å sikre oss 50 billetter til våre medlemmer for Ingvard Wilhelmsen sitt foredrag «Sjef i eget liv», på Q42 den 27.september klokken 18.30. Lokallaget sponser alle billetter med 200 kr, så de som vil få med seg dette flotte foredraget betaler kun kr 215 (+ avgift). Det er «første mann til mølla»-konseptet.
Du bestiller billett ved å sende epost til siribryno@gmail.com eller sms 416 24 554.
Frist for å bestille er 2.august, og du vil da få en e-post eller sms med kontonummer for betaling med en betalingsfrist på en uke etter det – om vi har billetter igjen.

Vi har et ønske om at dette også kan bli et hyggelig samlingspunkt, og en mulighet til å bli litt bedre kjent med våre medlemmer. Vi håper de som kan, vil møte oss i kaffebaren ved hovedinngangen på Q42 rundt kl 17.30, en time før foredraget. Det er viktig at dere tar kontakt med oss minst 15 før det hele starter for å få din billett.

Ingvar Wilhelmsen er professor emeritus, spesialist i indremedisin og psykiatri, har i 23 år drevet «Hypokonder-klinikken» i Bergen, og skrevet flere selvhjelps-bøker.

Dette gleder jeg meg til, og håper vi sees 🙂

Vennlig hilsen,
Siri Bryn Ottersland
leder Kristiansand Revmatikerforening